Kατερίνα Καινούργιου: «Έχουν έρθει κάτω από το σπίτι μου άντρες απρόσκλητοι και με σχέση»

12:26 - 20/04/2023

Μια αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή το τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη απρόσκλητος. Η παρουσιάστρια του Alpha, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα, αποκάλυψε πως υπάρχουν πολλοί άντρες που της… χτυπούν τα κουδούνια. Και όπως η ίδια διευκρίνησε «άντρες σε σχέση» «Πάρα πολλοί έχουν έρθει απρόσκλητοι έξω […] The post Kατερίνα Καινούργιου: «Έχουν έρθει κάτω από το σπίτι μου άντρες απρόσκλητοι και με σχέση» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καινούργιου: «Έχουν έρθει άνδρες κάτω από το σπίτι μου απρόσκλητοι, χτυπάνε κουδούνια και βγαίνω τρελή, αλλά έχω κάμερες» (vid)

Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που έχουν πάει κάτω από το σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου και έχουν χτυπήσει το κουδούνι.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»