Demy: «Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικές εκδηλώσεις»
15:40 - 20/04/2023
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε η Demy. Η γνωστή pop τραγουδίστρια μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και […]
The post Demy: «Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικές εκδηλώσεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Demy: «Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις» (βίντεο)
Η Demy βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το προφίλ που βγάζει προς τα έξω αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας του ψυχαναγκασμού της. Σε ερώτηση για το αν έχει δεχτεί ποτέ «επιθέσεις» αγάπης, η τραγουδίστρια απάντησε: «Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου […]
The post Demy: «Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις» (βίντεο) appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grDemy: Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις
“Νομίζω ότι πλέον είμαστε σε μία πιο αληθινή εποχή στο marketing των καλλιτεχνών” δήλωσε η Demy. Η Demy βρέθηκε στο πλατό του Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην τελειομανία που έχει και τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί κατά καιρούς. «Το OCD που ... Περισσότερα
To άρθρο Demy: Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Demy: «Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις»
Η Demy βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν». Η δημοφιλής τραγουδίστρια...
Διαβάστε το στο ZouglaDemy: «Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις»
Η Demy βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν». Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για το προφίλ που βγάζει προς τα έξω, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας του ψυχαναγκασμού της. «Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις, είμαι σε αυτή την κατηγορία!» αποκάλυψε η Demy. «Σε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grDemy: «Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις»
Η Demy βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν». Η
To άρθρο Demy: «Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr