Πατέρας Καρολάιν στο LiveNews: Το τέρας που την σκότωσε δε θα ξαναδεί ποτέ την εγγονή μου

18:22 - 20/04/2023

Δύο χρόνια μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν που ξεψύχησε από τα χέρια του συζύγου της, μίλησε πιο οργισμένος από ποτέ στο LiveNews. «Το τέρας που σκότωσε την μητέρα της δε θα ξαναδεί ποτέ την εγγονή μου» είπε με νόημα στο LiveNews, μιλώντας για την μικρή Λυδία… Το μωράκι της ... Περισσότερα To άρθρο Πατέρας Καρολάιν στο LiveNews: Το τέρας που την σκότωσε δε θα ξαναδεί ποτέ την εγγονή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Το τέρας που σκότωσε τη σκότωσε, δεν θα ξαναδεί ποτέ την εγγονή μου

Ο πατέρας της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, δήλωσε πως θα φροντίσει, ώστε να μην δει ποτέ ξανά τη μικρή Λυδία ο δολοφόνος της κόρης του. Μιλώντας στην εκπομπή Live News που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος είπε πως «είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου. Όπως και αυτά τα δύο παράλογα πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει». «Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πατέρας Καρολάιν: Το τέρας που την σκότωσε δε θα ξαναδεί ποτέ την εγγονή μου

Δύο χρόνια μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν που ξεψύχησε από τα χέρια του συζύγου της, μίλησε πιο οργισμένος από ποτέ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γλυκά Νερά – Πατέρας Καρολάιν: Το τέρας που την σκότωσε δε θα ξαναδεί ποτέ την εγγονή μου

Οι εικόνες από το σπίτι της, ο πιλότος αλλά και ο τάφος της κόρης τους, θα στοιχειώνουν για πάντα την οικογένεια της άτυχης Καρολάιν Κράουτς. Πατέρας και μητέρα της μικρής Λυδίας, της πιο τραγικής φιγούρας αυτού του απίστευτου δράματος, ο παππούς και η γιαγιά της. Κατάθεση ψυχής αποκλειστικά στο LIVE NEWS από τον άνθρωπο που […] Το άρθρο Γλυκά Νερά – Πατέρας Καρολάιν: Το τέρας που την σκότωσε δε θα ξαναδεί ποτέ την εγγονή μου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ τη Λυδία»

«Θα το θεωρούσα τιμή να μπορούσα να τραβήξω έναν μοχλό που θα τον έστελνε στην κόλαση» λέει ο πατέρας της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Διαβάστε το στο news.gr

Πατέρας Καρολάιν: Το τέρας που την σκότωσε δεν θα ξαναδεί ποτέ την εγγονή μου

Τι δήλωσε για τη μικρή Λυδία και τη νέα της ζωή στις Φιλιππίνες. «Είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου». Ξεσπά για ακόμη μια φορά ο πατέρας της Καρολάιν [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Χείμαρρος ο πατέρας της Καρολάιν: «Το τέρας που την σκότωσε δεν θα δει ποτέ την εγγονή μου»

Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς μίλησε για τη ζωή της μικρής Λυδίας στις Φιλιππίνες ενώ αποκάλυψε τι έκανε αμέσως μετά τη χειρόγραφη επιστολή που έλαβε από τον δολοφόνο της κόρης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Μιλώντας στην εκπομπή Live News, o πατέρας της Καρολάιν αποκάλυψε για τη μικρή Λυδία: «Το φτωχό παιδί φυσικά αγνοεί ακόμη ότι πρέπει […] The post Χείμαρρος ο πατέρας της Καρολάιν: «Το τέρας που την σκότωσε δεν θα δει ποτέ την εγγονή μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΑΑΔΕ: Συμφωνία Ελλάδας – Αλβανίας για τους «Πράσινους Διαδρόμους»

Παναθηναϊκός – Χάποελ Τελ Αβίβ: Χωρίς τον Χολμς η δωδεκάδα του «τριφυλλιού»

ΕΕ – Σύνοδος Κορυφής: Στόχος μια συμφωνία έως το τέλος του 2026 για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Σουηδία: 12χρονος πληρωμένος δολοφόνος πήρε αμοιβή 20.000 ευρώ και σκότωσε λάθος άτομο

Εποχική γρίπη: Κατέφτασε νωρίτερα τον φετινό χειμώνα – Εμβολιασμό κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες συστήνει ο ΕΟΔΥ

ΗΠΑ: Νεκροί και οι 6 επιβαίνοντες στο αεροσκάφους τύπου Cessna που συνετρίβη στη Βόρεια Καρολίνα – Βίντεο