Νίκος Ψαρράς για την υπόθεση Γεωργούλη: «Λυπάμαι γιατί είναι ένας συνάδελφος»

08:52 - 21/04/2023

Η κάμερα του Ηappy Day βρέθηκε στις πρόβες της παράστασης «Σκηνές από έναν γάμο», και μίλησε με τον Νίκο Ψαρρά. Ο ηθοποιός μίλησε για τον επιτυχημένο γάμο του, αναφέρθηκε στα κοινά του στοιχεία με τον πατέρα του, ενώ μίλησε για την μήνυση που εκκρεμεί από την Γιώργο Κιμούλη, αλλά και τον σάλο με τον Αλέξη […] The post Νίκος Ψαρράς για την υπόθεση Γεωργούλη: «Λυπάμαι γιατί είναι ένας συνάδελφος» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Ψαρράς για Αλέξη Γεωργούλη: Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά λυπάμαι γιατί είναι συνάδελφος

Συνέντευξη με αφορμή την νέα παράσταση που ετοιμάζει με τίτλο "Σκηνές από έναν γάμο" έδωσε ο γνωστός ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γρηγόρης Πετράκος για υπόθεση Γεωργούλη: «Βιασμός των metooδων»

Την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη σχολίασε ο Γρηγόρης Πετράκος, σε ανάρτησή του στα social media. Ο τραγουδιστής υποστήριξε – μεταξύ άλλων – ότι «το τεκμήριο της αθωότητας αντικαθιστάται από το βιασμό των metooδων».  Σε μία ανάρτηση… παραλήρημα με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και μετά την τοποθέτηση της ... Περισσότερα To άρθρο Γρηγόρης Πετράκος για υπόθεση Γεωργούλη: «Βιασμός των metooδων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κούλογλου για την υπόθεση Γεωργούλη: «Ήξερα το όνομα της κοπέλας καιρό τώρα»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, να αποκαλύπτει πως γνώριζε το όνομα της καταγγέλουσας εδώ και αρκετό καιρό. Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και στους δημοσιογράφους, Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, ο κύριος Κούλογλου σημείωσε ότι ο ίδιος γνώριζε το όνομα της κοπέλας που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη «από “άκρες” στις υπηρεσίες του ευρωκοινοβουλίου», αλλά επέλεξε ο ίδιος να μην το δημοσιοποιήσει. «Δεν υπήρξε καμία διαρροή από τη δική μας πλευρά. Φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης έβγαλαν το όνομα και πολύ κακώς», σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Τα νέα, ωστόσο, για την κατηγορία κατά του

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φιλίνη για υπόθεση Γεωργούλη: «Μου προκαλεί ερωτηματικά 20 μέρες πριν τις εκλογές»

Η Ελένη Φιλίνη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα.Η Ελένη Φιλίνη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα.Η Ελένη Φιλίνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν καταπίνω αμάσητη τροφή. Είμαι άπιστος Θωμάς και αυτή είναι η φύση μου. Εγώ το ψάχνω, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Χατζίδου για Αλέξη Γεωργούλη: «Όλων η θέση είναι δύσκολη»

Την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη κλήθηκαν να σχολιάσουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, το πρωινό της Παρασκευής, με την […] The post Ελένη Χατζίδου για Αλέξη Γεωργούλη: «Όλων η θέση είναι δύσκολη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»