Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε προειδοποιήσει από το 2020 ότι είναι πιθανό «να ακουστούν φήμες για διάφορες γυναίκες»

18:38 - 23/04/2023

Ο Αλέξης Γεωργούλης φέρεται να φοβόταν εδώ και τρία χρόνια ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “μπαμ” για τον Ευρωβουλευτή, ο οποίος κατηγορείται από την Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό.  Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, σε συνάντηση που είχε ο Αλέξης Γεωργούλης σε καφετέρια στο Κολωνάκι στις ... Περισσότερα To άρθρο Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε προειδοποιήσει από το 2020 ότι είναι πιθανό «να ακουστούν φήμες για διάφορες γυναίκες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε προειδοποιήσει από το 2020 ότι είναι πιθανό «να ακουστούν φήμες για διάφορες γυναίκες»

Ο Αλέξης Γεωργούλης φέρεται να φοβόταν εδώ και τρία χρόνια ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “μπαμ” για τον Ευρωβουλευτή, ο οποίος κατηγορείται από την Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, σε συνάντηση που είχε ο Αλέξης Γεωργούλης σε καφετέρια στο Κολωνάκι στις […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Με 5 αγώνες τα πρωταθλήματα ράλι σε χώμα και άσφαλτο

Μπέσσυ Μάλφα: «Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα ήταν λίγο πριν φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή»

Ο Κρις Σίλβα της ΑΕΚ στην καλύτερη 5άδα της αγωνιστικής στο BCL

Το τάνκερ που κατέσχεσαν οι ΗΠΑ στην Καραϊβική έκρυβε την θέση του για εβδομάδες – Αποκαλυπτική έρευνα του AFP

Η ψυχλογική κατάθεση – σοκ του Ντομινίκ Πελικό: «Δεν έχω πρόσωπο δολοφόνου»

Η Κέλι Όζμπορν ξέσπασε για όσους σχολιάζουν την τεράστια απώλεια βάρους της: «Άντε γ@@@θ@@τε»