Άναυδη η Φαίη Σκορδά με το πρόσωπο που είδε πίσω από τις κάμερες: «Αυτός που βλέπω, είναι αλήθεια απέναντί μου;»

12:42 - 24/04/2023

Την ώρα που η Φαίη Σκορδά προχωρούσε προς την κουζίνα για να συναντήσει τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, έμεινε κόκαλο βλέποντας ένα […] The post Άναυδη η Φαίη Σκορδά με το πρόσωπο που είδε πίσω από τις κάμερες: «Αυτός που βλέπω, είναι αλήθεια απέναντί μου;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η έκπληξη στο πλατό που άφησε άναυδη τη Φαίη Σκορδά – «Αυτός που βλέπω, είναι αλήθεια απέναντί μου;»

Μια έκπληξη περίμενε την Φαίη Σκορδά στο πλατό της εκπομπής της, «Πρωινό μας», καθώς είχε… επισκέψεις! «Συγγνώμη, αυτός που βλέπω είναι αλήθεια απέναντί μου; Μπορώ λίγο; Συγγνώμη! Αγάπη μου, εσύ τι κάνεις εδώ; Να κάνω μια αγκαλιά λίγο; Μου επιτρέπετε;», είπε η Φαίη Σκορδά. Ποιος ήταν ο απρόσκλητος επισκέπτης που έκανε την έκπληξη; Ο Βαγγέλης Περρής ήταν εκείνος που επισκέφτηκε το πλατό της εκπομπής και φυσικά έκανε την παρουσιάστρια να συγκινηθεί. Δείτε το video του Zappit:

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Κόκκαλο» η Φαίη Σκορδά με το πρόσωπο που είδε πίσω από τις κάμερες: «Αυτός που βλέπω, είναι αλήθεια απέναντί μου;»

Άναυδη έμεινη η Φαίη Σκορδά την ώρα που προχωρούσε προς την κουζίνα για να συναντήσει τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, βλέποντας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο πίσω από τις κάμερες.Άναυδη έμεινη η Φαίη Σκορδά την ώρα που προχωρούσε προς την κουζίνα για να συναντήσει τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, βλέποντας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο πίσω από τις κάμερες.Η παρουσιάστρια έμεινε άναυδη, καθώς αντίκρισε τον Βαγγέλη Περρή και αμέσως πήγε και τον αγκάλιασε. «Συγγνώμη, αυτός που βλέπω είναι αλήθεια απέναντί μου; Μπορώ λίγο; Συγγνώμη! Αγάπη μου, εσύ τι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο