Στρατοδικείο Ιωαννίνων: Ενοχή του Αγρινιώτη κατηγορούμενου για ασέλγεια σε τετράχρονο πρότεινε ο Εισαγγελέας

14:39 - 24/04/2023

Την ενοχή του 28χρονου Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή, που κατηγορείται για το κακούργημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων, με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση, πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας και ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων. Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνείται όλες τις κατηγορίες Κατά την μεταφορά του 28χρονου …

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Την ενοχή του Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο πρότεινε ο εισαγγελέας

Την ενοχή του 28χρονου Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή, που κατηγορείται για το κακούργημα της διενέργειας...

Διαβάστε το στο Zougla

Την ενοχή του 29χρονου ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο πρότεινε ο εισαγγελέας

Σκηνικό έντασης κατά τη μεταφορά του ποδοσφαιριστή στο Στρατοδικείου από συγγενείς του 4χρονου που επιχείρησαν να τον προπηλακίσουν.

Διαβάστε το στο in.gr

Την ενοχή του 29χρονου ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο πρότεινε ο εισαγγελέας

Σκηνικό έντασης κατά τη μεταφορά του ποδοσφαιριστή στο Στρατοδικείου από συγγενείς του 4χρονου που επιχείρησαν να τον προπηλακίσουν.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Στρατοδικείο Ιωαννίνων: Επτά χρόνια φυλακή στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι

Του επιβλήθηκε ποινή 7ετούς κάθειρξης χωρίς αναστολήΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αγρίνιο: Ενοχή του 28χρονου ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο προτείνει ο εισαγγελέας

Την ενοχή του 28χρονου Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανηλίκου και κατ’ εξακολούθηση, πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας και ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες. Σκηνικό έντασης στο Στρατοδικείο Σκηνικό έντασης και αποδοκιμασιών επικράτησε σήμερα (24/4) στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων όπου μεταφέρθηκε ο […] The post Αγρίνιο: Ενοχή του 28χρονου ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο προτείνει ο εισαγγελέας appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ιωάννινα: Την ενοχή του 28χρονου ποδοσφαιριστή που ασελγούσε σε 4χρονο πρότεινε ο εισαγγελέας

Την ενοχή του 28χρονου Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή, που κατηγορείται για το κακούργημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων, με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση, πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας και ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ιωάννινα: Την ενοχή του 28χρονου ποδοσφαιριστή που ασελγούσε σε 4χρονο πρότεινε ο εισαγγελέας

Ένταση επικράτησε στο Στρατοδικείο – Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ο ποδοσφαιριστής ήταν φαντάρος πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του ασελγούσε στον ανήλικο Την ενοχή του 28χρονου Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κραβαρίτη, που κατηγορείται για το κακούργημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού, πρότεινε σήμερα ο […] The post Ιωάννινα: Την ενοχή του 28χρονου ποδοσφαιριστή που ασελγούσε σε 4χρονο πρότεινε ο εισαγγελέας appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Στρατοδικείο Ιωαννίνων: Ενοχή του 28χρονου Αγρινιώτη που κατηγορείται για ασέλγεια πρότεινε ο Εισαγγελέας

Την ενοχή του 28χρονου Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή, που κατηγορείται για το κακούργημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων, με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση, πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας και ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων. Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνείται όλες τις κατηγορίες Κατά την μεταφορά του 28χρονου στο Στρατοδικείο επικράτησε ένταση, καθώς συγγενείς του ανήλικου επιχείρησαν να προπηλακίσουν τον κατηγορούμενο, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος κατηγορείται πως ασελγούσε σε βάρος του παιδιού το διάστημα από 1η Μαρτίου 2021 έως τέλη Μαΐου του ιδίου έτους. Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία του Αγρι

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Στρατοδικείο Ιωαννίνων: Επτά χρόνια φυλακή στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι

Ποινή 7ετούς κάθειρξης χωρίς αναστολή στον 28χρονο ποδοσφαιριστή Ομόφωνα ένοχος, όπως το κατηγορητήριο κρίθηκε ο 28χρονος Αγρινιώτης για την ασέλγεια στον τετράχρονο. Η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε στο Στρατοδικείο των Ιωαννίνων και ο 28χρονος καταδικάστηκε σε επτά χρόνια κάθειρξης. Η ποινή δεν έχει αναστέλλουσα ισχύ στην έφεση. Αυτο σημαίνει πως θα οδηγηθεί ξανά στις φυλακές. […] The post Στρατοδικείο Ιωαννίνων: Επτά χρόνια φυλακή στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»