Κιάμος σε Μάνταλο: «Λίγο έμεινε για τη φιέστα» (ΦΩΤΟ)

15:50 - 24/04/2023

Κιάμος σε Μάνταλο: «Λίγο έμεινε για τη φιέστα» (ΦΩΤΟ) 24/04/2023 Αποθέωσε τον Πέτρο Μάνταλο για το γκολ του και τη συμβολή στη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, ο Πάνος Κιάμος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που δεν έχει κρύψει ποτέ πως είναι οπαδός της «Ένωσης», σχολίασε κάτω από μια ανάρτηση του διεθνούς μέσου στο Instagram: «Λίγο έμεινε για τη φιέστα, αγόρι μου». Μάλιστα, συνόδευσε το σχόλιό του με emogi... βουνών αποκαλώντας εμμέσως πλην σαφώς τον άσο της ΑΕΚ «βουνό».    

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Κιάμος σε Πέτρο Μάνταλο: Λίγο έμεινε για τη φιέστα αγόρι μου

Η «μάχη» της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Stoiximan Super League συνεχίζεται μετά τις εντυπωσιακές νίκες των δύο ομάδων επί του Ολυμπιακού (3-1) και επί του ΠΑΟΚ (2-1), αντίστοιχα, αλλά ο Πάνος Κιάμος ευελπιστεί πως θα είναι η Ένωση εκείνη που θα πάρει την κούπα. Ο διάσημοα τραγουδιστής, γνωστός οπαδός των «κιτρινόμαυρων» αυτή την άποψη κατέθεσε σχολιάζοντας ανάρτηση του ηγέτη της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κυριακή (23/4). Ο Έλληνας διεθνής μέσος «πόσταρε» στη σελίδα του στο Instagram το στιγμιότυπο από το γκολ που σημείωσε και τα σχόλια «έπεσαν βροχή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κιάμος σε Μάνταλο: «Λίγο έμεινε για τη φιέστα»

Ο Πάνος Κιάμος, γνωστός φίλος της ΑΕΚ, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Πέτρο Μάνταλο για τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Αποθέωσε τον Πέτρο Μάνταλο για το γκολ του και τη συμβολή στη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού (1-3) ο Πάνος Κιάμος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που δεν έχει κρύψει ποτέ πως είναι φίλος της «Ένωσης», σχολίασε κάτω από μια […] The post Κιάμος σε Μάνταλο: «Λίγο έμεινε για τη φιέστα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»