Διονύσης Σαββόπουλος: «Χρόνια Πολλά – Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς»

18:22 - 24/04/2023

Τα πρώτα του λόγια μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος σε ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά «Χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς», με τον γνωστό του τρόπο που εκφράζεται στο λόγο και στους στίχους του. Ο Διονύσης Σαββόπουλος πήρε εξιτήριο σήμερα (24.4.2023) ... Περισσότερα To άρθρο Διονύσης Σαββόπουλος: «Χρόνια Πολλά – Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονύσης Σαββόπουλος: «Χρόνια Πολλά - Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς»

Τα πρώτα του λόγια μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος σε ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά «Χρόνια Πολλά.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Διονύσης Σαββόπουλος: «Χρόνια Πολλά – Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς»

Διονύσης Σαββόπουλος: Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Διονύση Σαββόπουλου, καθώς ο συνθέτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό. Ήδη είχε γίνει γνωστό νωρίτερα σήμερα (24/4/2023) ότι είχε βελτιωθεί η κατάστασή του. Τα πρώτα του λόγια μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος […] Το άρθρο Διονύσης Σαββόπουλος: «Χρόνια Πολλά – Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Το πρώτο μήνυμα Σαββόπουλου μετά από το εξιτήριο από το νοσοκομείο: «Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς»

Μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό και η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο, ο Διονύσης Σαββόπουλος το απόγευμα της Δευτέρας (24/04) πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο που νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σαββόπουλος: Το πρώτο του μήνυμα μετά από το εξιτήριο από το νοσοκομείο – Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός νόησε από κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Το άρθρο Σαββόπουλος: Το πρώτο του μήνυμα μετά από το εξιτήριο από το νοσοκομείο – Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Διονύσης Σαββόπουλος: «Χρόνια Πολλά, είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς»

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ανταποκρίθηκε θετικά στη φαρμακευτική αγωγή που έλαβε και μετά τη βελτίωση της υγείας του, πήρε άδεια να επιστρέψει στο σπίτι του Στο σπίτι του βρίσκεται ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος νοσηλεύθηκε τις τελευταίες ημέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο καθώς είχε νοσήσει με κορονοϊό. «Χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς», […] The post Διονύσης Σαββόπουλος: «Χρόνια Πολλά, είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Διονύσης Σαββόπουλος: «Χρόνια Πολλά – Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς»

Τα πρώτα του λόγια μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος σε ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά «Χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς», με τον γνωστό τρόπο που εκφράζεται στο λόγο και στους στίχους του. Ο Διονύσης Σαββόπουλος πήρε εξιτήριο σήμερα (24.4.2023) από το νοσοκομείο, καθώς νοσηλευόταν […] The post Διονύσης Σαββόπουλος: «Χρόνια Πολλά – Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι