Ξεσπάει η Κατερίνα Ζαρίφη: «Έλεγαν δεν μπορείς να γουστάρεις τη χοντρή»

12:08 - 25/04/2023

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στο podcast της Γιώτας Μπαντέ στο Pride και ξέσπασε σχετικά με τα To άρθρο Ξεσπάει η Κατερίνα Ζαρίφη: «Έλεγαν δεν μπορείς να γουστάρεις τη χοντρή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Ζαρίφη: Τα media είχαν ποινικοποιήσει το γούστο, έλεγαν «δεν μπορείς να γουστάρεις τη χοντρή»

«Όταν μου λένε "χάσε κιλά για την υγεία σου", μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι» είπε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Ζαρίφη: Τα media ποινικοποιούσαν το γούστο και έλεγαν «δεν μπορεί να γουστάρεις τη χοντρή, απαγορεύεται»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τα σχόλια που έχει λάβει όλα αυτά τα χρόνια σε σχέση με τα κιλά της, αλλά και για όλους όσους συνεχίζουν να σχολιάζουν την εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων. Η ίδια ανέφερε το πόσο τη νευριάζει η έκφραση «χάσε κιλά για την υγεία σου». Όπως δήλωσε στο podcast του ραδιοφωνικού σταθμού Pride 98.6, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε πως «όταν μου λένε ‘’χάσε κιλά για την υγεία σου’’ μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Έχεις δει τις εξετάσεις αίματός μου; Θεωρείς ότι εσύ είσαι πιο υγιής από εμένα; Συμφωνώ στην περίπτωση που είναι ‘’άρρωστο’’ και δεν μπορεί κάποιος, πλέον, να κινηθεί». Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast @ Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Κατερίνα Ζαρίφη ξεσπά: «Έλεγαν δεν μπορείς να γουστάρεις τη χοντρή»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στο podcast της Γιώτας Μπαντέ στο Pride και ξέσπασε σχετικά με τα στερεότυπα που υπάρχουν ακόμη για τα άτομα με παραπανίσια κιλά. «Όταν μου λένε χάσε κιλά για την υγεία σου, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Έχεις δει τις εξετάσεις αίματος μου; Έχεις δει τις δικές σου και θεωρείς ότι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ξέσπασε η Κατερίνα Ζαρίφη: «Έλεγαν έλα τώρα δεν μπορείς να γουστάρεις τη χοντρή»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στο podcast του Pride με την Γιώτα Μπαντέ για τα στερεότυπα που υπάρχουν ακόμα και σήμερα […] The post Ξέσπασε η Κατερίνα Ζαρίφη: «Έλεγαν έλα τώρα δεν μπορείς να γουστάρεις τη χοντρή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κατερίνα Ζαρίφη: «Έλεγαν δεν μπορείς να γουστάρεις τη χοντρή»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο πρώην μου, ο Γιάννης, έχει γίνει ο καλύτερος μου φίλος και είναι φίλοι με τον Πάνο που έχω σχέση»

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της