Ξεσπά η Εύη Βατίδου: «Επειδή βραβεύτηκα για την ομορφιά μου σημαίνει ότι είμαι χαζή;»

23:34 - 25/04/2023

Υποψήφια με το κόμμα «Πατρίδα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου κατεβαίνει στις εκλογές 2023 η Εύη Βατίδου. Μετά To άρθρο Ξεσπά η Εύη Βατίδου: «Επειδή βραβεύτηκα για την ομορφιά μου σημαίνει ότι είμαι χαζή;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Εύη Βατίδου ξέσπασε για τα σχόλια μετά την υποψηφιότητά της: «Επειδή βραβεύτηκα για την ομορφιά μου, σημαίνει ότι είμαι χαζή;»

Η Εύη Βατίδου έδωσε τη δική της απάντηση μετά από τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων που έλαβε έπειτα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου με το κόμμα «Πατρίδα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου. «Επειδή έχω αναδειχθεί και έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου, αυτό σημαίνει ότι είμαι ανεγκέφαλη ή ότι είμαι χαζή; Δηλαδή ρε παιδιά, όλες οι όμορφες – δυναμικές γυναίκες, είναι τούβλα και επειδή είναι τούβλα δεν μπορούν να κατέβουν στην πολιτική», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου αναφερόμενη στα κακόβουλα σχόλια που γράφτηκαν για εκείνη τόσο στο Instagram όσο και στο Twitter. «Hello! Πού ζούμε; Στο 2023. Πού είμαστε; Όχι στο 1923. Ξεκολείστε λίγο από τα χαζά στερεότυπα πλέο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εύη Βατίδου: Επειδή έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου, είμαι ανεγκέφαλη ή χαζή; 

Η Εύη Βατίδου δημοσίευσε ένα βίντεο σε μορφή Instastory όπου διερωτάται: «Επειδή έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου, αυτό σημαίνει ότι είμαι ανεγκέφαλη ή χαζή;» ενώ συνεχίζει τονίζοντας πως ζούμε στο 2023 και παρακινώντας τον κόσμο να εγκαταλείψει αυτά τα στερεότυπα. «Αγαπημένοι μου φίλοι, συγγνώμη δηλαδή επειδή έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου, αυτό σημαίνει […] Το άρθρο Εύη Βατίδου: Επειδή έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου, είμαι ανεγκέφαλη ή χαζή;  εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εύη Βατίδου: «Επειδή βραβεύτηκα για την ομορφιά μου σημαίνει ότι είμαι χαζή;»

«Hello! Πού ζούμε; Στο 2023. Πού είμαστε; Όχι στο 1923. Ξεκολλήστε λίγο από τα χαζά στερεότυπα πλέον, καιρός είναι»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Εύη Βατίδου: «Επειδή έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου, σημαίνει ότι είμαι ανεγκέφαλη ή χαζή;»

Η Εύη Βατίδου εξέπληξε πολλούς με την απόφασή της να πολιτευτεί. Η γοητευτική παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, δέχθηκε την πρόταση της Αφροδίτης Λατινοπούλου και θα είναι υποψήφια βουλευτής με το κόμμα «Πατρίδια» στις βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν στις 21 Μαΐου του 2023. Η Εύη Βατίδου σε συνέντευξή της στο okmag έχει πει μεταξύ άλλων […] The post Εύη Βατίδου: «Επειδή έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου, σημαίνει ότι είμαι ανεγκέφαλη ή χαζή;» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της