Νίκος Κουρής: «Η τελευταία μου παράσταση πήγε χάλια, ήταν η πρώτη φορά που κατέβηκε έργο μου»
01:16 - 26/04/2023
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο Νίκος Κουρής. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμική […]
The post Νίκος Κουρής: «Η τελευταία μου παράσταση πήγε χάλια, ήταν η πρώτη φορά που κατέβηκε έργο μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Κουρής: Η τελευταία μου παράσταση δεν πήγε καλά, δεν ήρθε κόσμος να τη δει
“Αν δεν έχεις κόσμο, δεν μπορείς και να συνεχίσεις” ομολογεί ο Νίκος Κουρής. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Κουρής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show όπου και μίλησε για την καλλιτεχνική αποτυχία και τα μαθήματα που έχει πάρει από αυτήν. «Η τελευταία μου παράσταση δεν πήγε καλά, δεν ήρθε κόσμος ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκος Κουρής: Η τελευταία μου παράσταση δεν πήγε καλά, δεν ήρθε κόσμος να τη δει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΝίκος Κουρής: «Η τελευταία μου παράσταση πήγε χάλια, ήταν η πρώτη φορά που κατέβηκε έργο μου»
Ο Νίκος Κουρής βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης καλεσμένος στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη
To άρθρο Νίκος Κουρής: «Η τελευταία μου παράσταση πήγε χάλια, ήταν η πρώτη φορά που κατέβηκε έργο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝίκος Κουρής: "Η τελευταία μου παράσταση πήγε χάλια, ήταν η πρώτη φορά που κατέβηκε έργο μου"
"Δεν ξέρω γιατί πήγε τόσο χάλια"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr