Σάλος στην Τουρκία: Αδιαθεσία Ερντογάν κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης
07:22 - 26/04/2023
Πανικός προκλήθηκε στην Τουρκία από την ξαφνική αδιαθεσία του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την ώρα της ζωντανής μετάδοσης στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7. Την ώρα που συνέχιζε η συνέντευξη του Ερντογάν ακούστηκαν φωνές: «Ω Θεέ μου», εντός του προεδρικού μεγάρου, ο δημοσιογράφος ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις και το πρόγραμμα διακόπηκε απότομα. Στο βίντεο […]
Το άρθρο Σάλος στην Τουρκία: Αδιαθεσία Ερντογάν κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τουρκία: Aνησυχία προκάλεσε η ξαφνική αδιαθεσία του Ερντογάν κατά τη διάρκεια live συνέντευξης
Λίγες στιγμές πριν διακοπεί το πρόγραμμα ακούστηκε η φράση «Θεέ μου» από κάποιο πρόσωπο πίσω από τις κάμερες, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα
Διαβάστε το στο Τουρκία: Αδιαθεσία Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)
Πανικός προκλήθηκε στην Τουρκία από την ξαφνική αδιαθεσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την ώρα που έδινε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7. «Ω Θεέ μου», φώναζε κάποιος κατά την διάρκεια της live μετάδοσης.
Διαβάστε το στο lykavitos.gr«Πάγωσε» την Τουρκία η αδιαθεσία του Ερντογάν σε live μετάδοση – «Θεέ μου!» [vid]
Ο Ερντογάν «απολογήθηκε» λέγοντας πως αντιμετώπισε μια στομαχική διαταραχή λόγω κόπωσης εξαιτίας τους προεκλογικού αγώνα.
The post «Πάγωσε» την Τουρκία η αδιαθεσία του Ερντογάν σε live μετάδοση – «Θεέ μου!» [vid] appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΤουρκία: Κατέρρευσε ο Ερντογάν σε ζωντανή εκπομπή
Ο Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε τις σημερινές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, καθώς και τις δημόσιες εμφανίσεις του, μετά από σύσταση των γιατρών. Η αδιαθεσία που αισθάνθηκε χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης (σ.σ. δεν το έδειξε η κάμερα, αλλά έγινε κατανοητό από τις αντιδράσεις στο στούντιο, όταν ακούστηκε κάποιος να […]
Τουρκία: Κατέρρευσε ο Ερντογάν σε ζωντανή εκπομπή - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΣάλος στην Τουρκία από ξαφνική κατάρρευση του Ερντογάν on air στην τηλεόραση! (βίντεο)
Ανάβει πάλι η δημόσια συζήτηση στην Τουρκία για την εύθραστη κατάσταση της υγείας του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7. Την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος έδινε συνέντευξη, ακούστηκαν φωνές «ω, Θεέ μου» μέσα στο προεδρικό μέγαρο, με τον δημοσιογράφο να ζητά άμεσα διαφημιστικό διάλειμμα και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠανικός στην Τουρκία με Ερντογάν – Ξαφνική αδιαθεσία σε ζωντανή μετάδοση και διακοπή της συνέντευξης του!
Για ακόμα μία φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βάζει… φωτιά σε όσους αναρωτιούνται για το τι συμβαίνει με την υγεία του.
Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΤουρκία: Ξαφνική αδιαθεσία Ερντογάν on air – Διακόπηκε η ζωντανή μετάδοση συνέντευξης (vid)
Την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος παραχωρούσε συνέντευξη, ακούστηκαν φωνές «ω, Θεέ μου» εντός του προεδρικού μεγάρουΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr