Περικλής Κονδυλάτος για My Style Rocks: «Δεν θα έδινα το κόσμημά μου στην Emilia, δεν είναι της αισθητικής μου»
10:50 - 26/04/2023
Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε καλεσμένος στο «Mega Καλημέρα», το πρωί της Τετάρτης για να μιλήσει σχετικά
To άρθρο Περικλής Κονδυλάτος για My Style Rocks: «Δεν θα έδινα το κόσμημά μου στην Emilia, δεν είναι της αισθητικής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν θα έδινα στην Emilia Vodos το κόσμημα μου, δεν είχαμε δώσει συγκατάθεση»
Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν καλεσμένος στο Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για το κόσμημα που φόρεσε η […]
The post Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν θα έδινα στην Emilia Vodos το κόσμημα μου, δεν είχαμε δώσει συγκατάθεση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΠερικλής Κονδυλάτος: «Δεν θα έδινα το κόσμημά μου στην Αιμιλία Βόντος»
Ο Περικλής Κονδυλάτος εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του για το γεγονός ότι η Αιμιλία Βόντος φόρεσε το κόσμημα που σχεδίασε εκείνος στο My style rocks. Μετά από τα όσα έγραψε ο σχεδιαστής κοσμημάτων και συνεργάτης του Vassilis Zoulias στο Instagram όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Το χθεσινό επεισόδιο του My style rocks αποτελεί τεράστια προσβολή […]
The post Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν θα έδινα το κόσμημά μου στην Αιμιλία Βόντος» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr