Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν είμαι εγώ σε θέση να αποφασίσω τι θα της συμβεί»

13:12 - 26/04/2023

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό την Τετάρτη και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για όλα… «Έχω μπει καμιά εικοσαριά […] The post Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν είμαι εγώ σε θέση να αποφασίσω τι θα της συμβεί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν νιώθω μίσος, έχω φύγει από αυτό το κομμάτι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που συγκλόνισε ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι,  βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Δεν είμαι εγώ σε θέση να αποφασίσω τι θα της συμβεί"

"Για μένα συγχώρεση είναι να μην το σκέφτομαι, να μην την σκέφτομαι. Δεν με απασχολεί τι θα συμβεί σε εκείνη, έχουν αποφασίσει άλλοι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχω περάσει από κακοποιητικές συμπεριφορές»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τη συνεργασία της με την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», τη στιγμή που της έγινε η πρόταση ενώ εξομολογήθηκε τα όσα βίωσε συναισθηματικά μετά την επίθεση με το βιτριόλι. «Δεν ήταν το πρώτο πράγμα που μου είχε προταθεί όσον αφορά την τηλεόραση. Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις για εκπομπές αλλά ένιωθα ότι δεν […] The post Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχω περάσει από κακοποιητικές συμπεριφορές» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο