Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν έχω νιώσει θυμό και μίσος για τη γυναίκα που μου επιτέθηκε»

13:54 - 26/04/2023

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξομολογήθηκε τα όσα νιώθει δύο και χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκεΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν νιώθω μίσος και θυμό για τη γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι

«Δεν με απασχολεί τι θα συμβεί σε εκείνη, έχουν αποφασίσει οι άλλοι» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν νιώθω μίσος και θυμό» για τη γυναίκα που μου επιτέθηκε με βιτριόλι

Για τις 20 εγχειρήσεις που έχει υποβληθεί μετά την επίθεση με το βιτριόλι, αλλά και για το πώς νιώθει για την Έφη Κακαράντζουλα μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Πρωινό» με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να αναφέρεται στην τηλεοπτική της στήλη, ενώ σχολίασε την Εφη Κακαράντζουλα. «Νομίζω ότι κανένα θύμα δεν νιώθει πλήρη δικαίωση. ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν νιώθω μίσος και θυμό» για τη γυναίκα που μου επιτέθηκε με βιτριόλι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν νιώθω μίσος και θυμό για τη γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι

«Δεν με απασχολεί τι θα συμβεί σε εκείνη, έχουν αποφασίσει οι άλλοι» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δε νιώθω θυμό ή μίσος για τη δράστιδα – Έκανα 20 χειρουργεία, έπονται κι άλλα»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Για την Έφη Κακαράντζουλα, τη γυναίκα που τον Μάιο του 2020 της πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο θέλοντας να της καταστρέψει τη ζωή, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τονίζοντας πως δε νιώθει μίσος ή θυμό για τη δράστιδα της ειδεχθούς επίθεσης. «Νομίζω ότι κανένα θύμα δεν νιώθει πλήρη δικαίωση. Εγώ έχω φύγει από αυτό το […] Το άρθρο Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δε νιώθω θυμό ή μίσος για τη δράστιδα – Έκανα 20 χειρουργεία, έπονται κι άλλα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν νιώθω μίσος και θυμό για τη γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι»

«Η Ιωάννα θέλω να είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Δεν έχω νιώσει θυμό και μίσος για τη γυναίκα που μου επιτέθηκε με βιτριόλι”

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή το “Πρωινό” και μίλησε για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια, η οποία της άλλαξε τη ζωή. “Έχω μπει καμιά εικοσαριά φορές στο χειρουργείο. Ήδη έχω προγραμματισμένο το επόμενο χειρουργείο μου. Έχω στην πλάτη μου σαν δύο μπαλόνια που προσπαθούν να μου ξεχειλώσουν […] The post Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Δεν έχω νιώσει θυμό και μίσος για τη γυναίκα που μου επιτέθηκε με βιτριόλι” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες