Ελένη Βουλγαράκη: «Με ζορίζει η ενημέρωση στην εκπομπή»
09:32 - 27/04/2023
Η Ελένη Βουλγαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα τουBreakfast@Star το πρωινό της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, η όμορφη παρουσιάστρια και συνεργάτιδα της […]
The post Ελένη Βουλγαράκη: «Με ζορίζει η ενημέρωση στην εκπομπή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Βουλγαράκη: Δεν νιώθω ότι η ενημέρωση είναι στα χωράφια μου
“Αν κοιτάξω οτιδήποτε μελλοντικά θα ήθελα να είναι στο κομμάτι της ψυχαγωγίας” εξηγεί η Ελένη Βουλγαράκη. Για το τηλεοπτικό της μέλλον και τη συνεργασία με την Σίσσυ Χρηστίδου, στην πρωινή εκπομπή του MEGA, μίλησε η Ελένη Βουλγαράκη στην κάμερα του Breakfast@Star το πρωινό της Τετάρτης. “Δεν έχω κάνει ακόμα συζητήσεις για του χρόνου. Είναι πολύ ... Περισσότερα
To άρθρο Ελένη Βουλγαράκη: Δεν νιώθω ότι η ενημέρωση είναι στα χωράφια μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ελένη Βουλγαράκη: «Με ζορίζει η ενημέρωση – Υπέροχη η σχέση μου με την Σίσσυ»
Η Ελένη Βουλγαράκη αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και στο τηλεοπτικό της μέλλον. Όσα είπε στο Breakfast at Star!
The post Ελένη Βουλγαράκη: «Με ζορίζει η ενημέρωση – Υπέροχη η σχέση μου με την Σίσσυ» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com