Αμερικανός YouTuber ξετρελάθηκε με την ατμόσφαιρα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Η καλύτερη που έχω ζήσει»

09:46 - 27/04/2023

Ένας Αμερικανός YouTuber έζησε από κοντά το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ξετρελάθηκε με την ατμόσφαιρα. Ενθουσιασμένος με όσα βίωσε στο χθεσινό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Αμερικανός YouTuber Εμέκα. Πηγαίνοντας από νωρίς στο γήπεδο, ξεναγήθηκε στη Βυζαντινή Γωνιά, όπου του έκαναν δώρο μια φανέλα και του έδειξαν στιγμές από την ιστορία της «Ένωσης», ενώ στη συνέχεια πήρε θέση στην […] The post Αμερικανός YouTuber ξετρελάθηκε με την ατμόσφαιρα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Η καλύτερη που έχω ζήσει» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αμερικανός YouTuber ξετρελάθηκε με την «OPAP Arena»: «Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω ζήσει»

Ο YouTuber τόνιζε συνεχώς πως έχει εντυπωσιαστεί από την ατμόσφαιρα

Διαβάστε το στο

ΒΙΝΤΕΟ - Αμερικανός YouTuber έπαθε πλάκα με την ατμόσφαιρα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Η καλύτερη που έχω ζήσει! Είναι τρελό! Θεέ μου!»

ΒΙΝΤΕΟ - Αμερικανός YouTuber έπαθε πλάκα με την ατμόσφαιρα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Η καλύτερη που έχω ζήσει! Είναι τρελό! Θεέ μου!» 27/04/2023 Ενθουσιασμένος με όσα βίωσε στο χθεσινό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Αμερικανός YouTuber Εμέκα. Πηγαίνοντας από νωρίς στο γήπεδο, ξεναγήθηκε στη Βυζαντινή Γωνιά, όπου του έκαναν δώρο μια φανέλα και του έδειξαν στιγμές από την ιστορία της Ένωσης, ενώ στη συνέχεια πήρε θέση στην «Opap Arena». «Το γήπεδο μοιάζει φανταστικό απέξω, αλλά και από μέσα είναι εξίσου ωραίο. Είναι ένα από τα ωραιότερα γήπεδα που έχω δει. Δεν λέω ψέματα!», ανέφερε ο Εμέκα. Οι φίλοι της ΑΕΚ τον φρόντισαν σαν δικό τους, εκείνος άρχισε να τραγουδά μαζί τους

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)