H Meghan Markle μας δείχνει πώς να φορέσουμε το blazer με σορτς

12:20 - 27/04/2023

Το ανδρόγυνο στυλ τις τελευταίες σεζόν είναι στην κορυφή των τάσεων της μόδας καθώς πολλοί είναι οι Οίκοι που πρότειναν ανδρόγυνα κοστούμια αλλά και μεμονωμένα κομμάτια που μοιάζουν να είναι δανεισμένα από την ανδρική γκαρνταρόμπα. Tailored παλτό, παντελόνια κοστουμιού και αυστηρά σακάκια, είναι μερικά από τα ρούχα που αποδεικνύονται οι καλύτεροι σύμμαχοι, για μια πραγματικά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Crop Top: Οι celebrities μάς δείχνουν πώς να το φορέσουμε σήμερα

Η τρέλα που επικρατεί στην μόδα με κάθετι εμπνευσμένο από τα 90s δεν δείχνει να εξασθενεί σύντομα. Το 2023 επιστρέψαμε σε μερικές από τις πιο αμφιλεγόμενες τάσεις της δεκαετίας, όπως τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, που έχουν ξαναμπεί στις ντουλάπες μας. Τα crop top από την άλλη ήταν μια ευπρόσδεκτη επιστροφή. Εάν δεν είστε σίγουρες… σας έχουμε […] The post Crop Top: Οι celebrities μάς δείχνουν πώς να το φορέσουμε σήμερα appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»