Κίνηση τώρα: Φράκαρε η Αττική Οδός – Καραμπόλα τριών φορτηγών προκάλεσε χάος – Οι δρόμοι που δεν πρέπει να προσεγγίσετε [χάρτης]

08:58 - 28/04/2023

Κίνηση τώρα: Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στην Αττική Οδό, όπου σημειώθηκε σύγκρουση πέντε οχημάτων στο ύψος της λεωφόρου Δημοκρατία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. «Σύγκρουση πέντε οχήματων ύψος Λ. Δημοκατίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, αναμένονται καθυστερήσεις», αναφέρεται στο μήνυμα της Αττικής Οδού. Κίνηση τώρα: Τροχαίο στην Αττική Οδό με το «καλημέρα» Τροχαίο ατύχημα μεταξύ ενός φορτηγού […] Το άρθρο Κίνηση τώρα: Φράκαρε η Αττική Οδός – Καραμπόλα τριών φορτηγών προκάλεσε χάος – Οι δρόμοι που δεν πρέπει να προσεγγίσετε [χάρτης] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κίνηση στους δρόμους: Φράκαρε η Αττική Οδός μετά από καραμπόλα φορτηγών - Ποιους δρόμους να αποφύγετε 

Με προβλήματα διεξάγεται η κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας, ενώ στο «κόκκινο» βρίσκεται η Αττική Οδός μετά από καραμπόλα φορτηγών. Οι οδηγοί θα πρέπει λοιπόν να εξοπλιστούν με υπομονή και να ενημερώνονται για τους ποιους δρόμους θα ήταν καλό να αποφύγουν.  «Σύγκρουση πέντε οχήματων ύψος Λ. Δημοκατίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, αναμένονται καθυστερήσεις», αναφέρεται στο ... Περισσότερα To άρθρο Κίνηση στους δρόμους: Φράκαρε η Αττική Οδός μετά από καραμπόλα φορτηγών - Ποιους δρόμους να αποφύγετε  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη