Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Καράβα: «Με αιφνιδίασε όπως μίλησε, φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας»
09:14 - 28/04/2023
Την παρουσία του Γιώργου Καράβα στην εκπομπή «Έλεος» σχολίασαν στο Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή
To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Καράβα: «Με αιφνιδίασε όπως μίλησε, φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Καράβα: «Φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ»
«Ο Γιώργος που έχω γνωρίσει κι εκτιμώ, είναι ένα παιδί πιο προσγειωμένο, που προσέχει το πώς πλασάρει τον εαυτό του» ανέφερε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Γιώργος Καράβας φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τα όσα είπε ο Γιώργος Καράβας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, στο «Night Out».Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Καράβα: «Με αιφνιδίασε όπως μίλησε, φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας»
Τη συνέντευξη του Γιώργου Καράβα στην εκπομπή του Μega «Night Out» σχολίασαν στο Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της να τοποθετούνται ανοιχτά και να μην κρύβουν την δυσαρέσκειά τους για τα λεγόμενα του κριτή του GNTM. Η δήλωση του Γιώργου Καράβα Όταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τον ρώτησε αν είναι έτοιμος να […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣταματίνα Τσιμτσιλή για Καράβα: «Φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ»
Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Καράβα στο Night Out προβλήθηκε σήμερα στο Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, […]
The post Σταματίνα Τσιμτσιλή για Καράβα: «Φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Καράβα: «Φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε θέση για τον Γιώργο Καράβα και τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Συγκεκριμένα το μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα τα κατάφερνε στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή. «Θέλω να κάνω νέα πράγματα. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μου αρέσει, […]
The post Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Καράβα: «Φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr