Νίκος Ανδρουλάκης: «Είμαι ο πιο συνεπής σε σχέση με την κυβερνησιμότητα της χώρας»

09:38 - 28/04/2023

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογές 2023 - Ανδρουλάκης: «Είμαι ο πιο συνεπής σε σχέση με την κυβερνησιμότητα της χώρας»

«Δώστε μου τη δύναμη να κάνω το αδύνατο, δυνατό», είπε απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ 

Διαβάστε το στο

Εκλογές 2023 – Ανδρουλάκης: Είμαι ο πιο συνεπής σε σχέση με την κυβερνησιμότητα της χώρας

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο συνεργασίας του για την επομένη των εκλογών. «Κατ΄ρχάς ο λόγος που τα υπόλοιπα κόμματα συζητούν για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ ξέρει να κάνει την δουλειά. Σε αυτή την συγκυρία εμείς έχουμε μία προτεραιότητα, κι εγώ προσωπικά, να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας, προγραμματικού περιεχομένου. Ο περισσότερες χώρες της Ευρώπης έχουν κυβερνήσεις συνεργασίας, αλλά όχι κυβερνήσεις που μοιράζουν υπουργεία, αλλά συμφωνούν σε ένα πρόγραμμα. Εγώ λοιπόν βάζω ένα πλαίσιο: πρώτον ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό που θα δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ έχε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ανδρουλάκης: Είμαι ο πιο συνεπής σε ότι αφορά την κυβερνησιμότητα της χώρας

Ανδρουλάκης: Είμαι ο πιο συνεπής σε ότι αφορά την κυβερνησιμότητα της χώραςckardampikis Παρ., 28/04/2023 - 09:52

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Ανδρουλάκης: Είμαι ο πιο συνεπής σε σχέση με την κυβερνησιμότητα της χώρας

«Θέλουμε ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό που θα δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ανέβει»

Διαβάστε το στο news.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: «Είμαι ο πιο συνεπής σε σχέση με την κυβερνησιμότητα της χώρας»

«Ας σταματήσουμε να παίζουμε παιχνίδια εις βάρος της σοβαρότητας των θεμάτων, όπως έκανε ο κ. Μητσοτάκης με την πανεπιστημιακή αστυνομία», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ανδρουλάκης: «Είμαι ο πιο συνεπής σε σχέση με την κυβερνησιμότητα της χώρας»

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αλλά και για την επόμενη ημέρα των εκλογών, μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. «Κατ΄ρχάς ο λόγος που τα υπόλοιπα κόμματα συζητούν για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ ξέρει να κάνει την δουλειά. Σε αυτή την συγκυρία εμείς έχουμε μία προτεραιότητα, κι εγώ προσωπικά, να …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες