Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου: «Μην γίνεις γονιός, αν δεν μπορείς να στηρίξεις τα παιδιά σου»

10:54 - 28/04/2023

Με αφορμή τη συνέντευξη της τράπερ Ιουλίας Κουκουβέ, η οποία συγκλόνισε με όσα είπε για την To άρθρο Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου: «Μην γίνεις γονιός, αν δεν μπορείς να στηρίξεις τα παιδιά σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Χριστοπούλου: Να μη γίνεις γονιός αν δεν μπορείς να στηρίξεις τα παιδιά σου – Πρέπει να έχεις όλη την ευθύνη

Μετά την προβολή της συνέντευξης της Ιουλίας Κουκουβέ για την υπόθεση κακοποίησής της από πρώην σύντροφό της, η Έλενα Χριστοπούλου, φανερά συγκλονισμένη, σχολίασε το γεγονός. Η ίδια, μάλιστα, δε δίστασε να πει δημόσια, όσα πιστεύουν οι περισσότεροι. «Να έχεις τους γονείς, να πας να τους πεις την εμπειρία σου, και να μη βρίσκεις καμία συμπαράσταση. Αν δεν έχεις τους οικείους σου να σε υποστηρίξουν, θα κάνεις ό,τι μπορείς» δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά. «Είναι να τρελαίνεσαι. Της βάζει ο άλλος τη βέρα και τη θεωρεί ιδιοκτησία του, την κάνει μετά ό,τι θέλει, γυρνάει στο σπίτι της, στη ‘’φωλιά’’ της, και της λένε ‘’σηκώνουμε τα χέρια ψηλά’’»

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έλενα Χριστοπούλου: "Μη γίνεις γονιός, αν δεν μπορείς να στηρίξεις τα παιδιά σου"

Το ξέσπασμά της μετά τη συνέντευξη της Ιουλίας Κουκουβέ

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απογευματινή έξοδος αγκαλιά με την κόρης της – Φωτογραφίες

Δημήτρης Σαμόλης: «Θα ήθελα ο πατέρας μου να με έχει αποδεχθεί και χωρίς να έχω παίξει στις “Άγριες Μέλισσες”»

Πέτρος Τατσόπουλος κατά Ανδρέα Καραγιάννη: «Τον λέω απατεώνα και του έχω πει να μου κάνει μήνυση εάν με θεωρεί συκοφάντη»

Πάνος Μουζουράκης: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της παράστασής του – Δες φωτογραφίες

Τα tips των make up artists για εσένα που έχεις ξηρό δέρμα

Αποκλειστικό: Δύο χρόνια περιμένει το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» τη δωρεά του Νίκου Κοκλώνη από το J2US