Μαρία Σολωμού: «Ένιωθα μειονεκτικά με το στήθος μου, πήγα σε γιατρό να το “κόψω”»
12:18 - 28/04/2023
Στους προβληματισμούς γυναικών ακροατών της κλήθηκε να απαντήσει η Μαρία Σολωμού μέσα από το podcast της
To άρθρο Μαρία Σολωμού: «Ένιωθα μειονεκτικά με το στήθος μου, πήγα σε γιατρό να το “κόψω”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σολωμού: «Ένιωθα μειονεκτικά για το στήθος μου, σαν αγελάδα και πήγα σε γιατρό για να το "κόψω"» (vid)
Ανέφερε πως όταν ήταν σε ηλικία 16 ετών, ένιωθε άσχημα για το σώμα της και συγκεκριμένα, για το στήθος της.
Διαβάστε το στο Μαρία Σολωμού: Όταν ήμουν μικρή ένιωθα πολύ άσχημα για το στήθος μου – Είχα πάει σε γιατρό να το «κόψω»
Η Μαρία Σολωμού μέσα από το Podcast της με τίτλο «Όσα ξέρει η Μαρία» μίλησε για την εμπειρία της στη διαδικτυακή πλατφόρμα TikTok. Η ίδια άνοιξε λογαριασμό στο TikTok πρόσφατα, χωρίς, όμως, να έχει ανεβάσει κάποιο περιεχόμενο ακόμα. Η ηθοποιός αυτή τη φορά, επικεντρώθηκε περισσότερο στο ότι ένα άτομο μπορεί να προσλαμβάνει την εικόνα του τελείως αλλοιωμένη, ανάλογα με τη μόδα ή τα πρότυπα που του παρουσιάζονται. Όπως εξομολογήθηκε η Μαρία Σολωμού, και εκείνη στην εφηβεία της ένιωθε πολύ άσχημα για το στήθος της. «Τι ανεβάζουν εκεί πέρα; Οποιοδήποτε μέγεθος σε πωπό και τέτοια. Γιατί μου τα δείχνεις εμένα κοπέλα μου; Μ ’αρέσει ο πωπός μου, όπως είναι μικρούτσικος», ανέφερε η ίδια. «Δεν κατα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grH Μαρία Σολωμού εξομολογείται: «Ένιωθα μειονεκτικά με το στήθος μου, πήγα σε γιατρό να το “κόψω”»
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Μαρία Σολωμού μέσα από το podcast της στο pod.gr, με αφορμή ένα μήνυμα από μία νεαρή κοπέλα που νιώθει ανασφάλεια με το σώμα της, βλέποντας τις άψογες φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού εξομολογήθηκε πως κι εκείνη σε ηλικία 16 ετών ένιωθε άβολα με το […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Σολωμού: «Ένιωθα μειονεκτικά, πήγα σε γιατρό…»
Μαρία Σολωμού: Σε μια απρόσμενη και κάπως juicy αποκάλυψη προχώρησε η ηθοποιός Μαρία Σολωμού. Με αφορμή ένα μήνυμα που δέχτηκε από μία κοπέλα, η οποία της εξέφρασε τις ανασφάλειες που νιώθει για το σώμα της, εξαιτίας των «τέλειων» φωτογραφιών που βλέπει στα social media, η Μαρία Σολωμού εξομολογήθηκε πως έχει περάσει και η ίδια από […]
Το άρθρο Μαρία Σολωμού: «Ένιωθα μειονεκτικά, πήγα σε γιατρό…» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜαρία Σολωμού: «Ένιωθα σαν αγελάδα με το στήθος μου, πήγα σε γιατρό να το κόψω»
Μέσα από το podcast της στο pod.gr, η Μαρία Σολωμού ανέφερε πως έλαβε ένα μήνυμα από μία νεαρή κοπέλα που […]
The post Μαρία Σολωμού: «Ένιωθα σαν αγελάδα με το στήθος μου, πήγα σε γιατρό να το κόψω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜαρία Σολωμού: «Ένιωθα μειονεκτικά για το στήθος μου – Στα 16 πήγα να το μειώσω»
Μαρία Σολωμού: «Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι οι άλλες ζήλευαν εμένα, κι έπρεπε εγώ να σταματήσω τις άλλες, πέρασαν χρόνια»
Διαβάστε το στο neolaia.grΜαρία Σολωμού: “Ένιωθα μειονεκτικά για το στήθος μου, σαν αγελάδα – Στα 16 πήγα σε γιατρό για να το μειώσω”
Η Μαρία Σολωμού κλήθηκε να απαντήσει μέσα από το podcast της στο pod.gr στους προβληματισμούς γυναικών ακροατών της. Η ηθοποιός ανέφερε πως έλαβε ένα μήνυμα από μία νεαρή κοπέλα που νιώθει ανασφάλεια με το σώμα της, βλέποντας τις άψογες φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Instagram. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια σε ηλικία 16 ετών, ένιωθε άβολα για το […]
The post Μαρία Σολωμού: “Ένιωθα μειονεκτικά για το στήθος μου, σαν αγελάδα – Στα 16 πήγα σε γιατρό για να το μειώσω” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΜαρία Σολωμού: «Ένιωθα σαν αγελάδα με το στήθος που είχα έκανα αφαίρεση»
"Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι οι άλλες ζήλευαν εμένα, κι έπρεπε εγώ να σταματήσω τις άλλες, πέρασαν χρόνια", λέει η Μαρία Σολωμού.
Διαβάστε το στο pagenews.gr