Μπαρτσελόνα: Έχει έτοιμο συμβόλαιο δύο ετών για τον Μέσι

19:08 - 28/04/2023

Μπαρτσελόνα: Έχει έτοιμο συμβόλαιο δύο ετών για τον Μέσι 28/04/2023 Όλο και πιο κοντά στην επαννένωση βρίσκονται ο Λιονέλ Μέσι και η Μπαρτσελόνα αφού σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ οι «μπλαουγκράνα» έχουν έτοιμο συμβόλαιο για τον Αργεντινό. Aντίστροφα μετρούν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα για τη μεγάλη επιστροφή του Λέο Μέσι! Λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα από την Καταλονία που έκαναν λόγο για αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως έχουν ήδη περάσει στο επόμενο επίπεδο! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ισπανού δημοσιογράφου, Ζοάν Φοντές, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη συντάξει το συμβόλαιο του «πούλγκα» το οποίο θα είναι διάρκειας δύο ετών και θα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει διετές συμβόλαιο στον Λιονέλ Μέσι

Ολοένα και πιο κοντά στη μεγάλη επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι είναι πλέον ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ. Στις αρχές της εβδομάδας ο καταλανικός Τύπος ανέφερε πως ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει πλέον προφορική συμφωνία για να γυρίσει ο Αργεντινός σούπερ σταρ στη Βαρκελώνη, έπειτα από δύο χρόνια στην Παρί ... Περισσότερα To άρθρο Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει διετές συμβόλαιο στον Λιονέλ Μέσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Μπαρτσελόνα πήρε άδεια συμμετοχής για την Ευρώπη

Η υπόθεση Νεγκρέιρα δεν έχει κοπάσει στην Ισπανία, με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται πάντα στο μάτι του κυκλώνα. Όμως, μετά τη συνάντηση του προέδρου του συλλόγου των «Μπλαουγκράνα» Ζοάν Λαπόρτα… Η Μπαρτσελόνα πήρε άδεια συμμετοχής για την Ευρώπη - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Μπαρτσελόνα: Έχει έτοιμο διετές συμβόλαιο για να φέρει ξανά στο “Καμπ Νόου” τον Μέσι

Δύο χρόνια μετά απο την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από το “Καμπ Νόου” η Μπαρτσελόνα εμφανίζεται πιο έτοιμη από ποτέ για το κόλπο γκρόσο της επιστροφής του, με τους μπλαουγκράνα να έχουν έτοιμο διετές συμβόλαιο για τον 35χρονο Αργεντινό. Οι δρόμοι του Λιονέλ Μέσι και της Μπαρτσελόνα χώρισαν το καλοκαίρι του 2021, με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή να αφήνει […] The post Μπαρτσελόνα: Έχει έτοιμο διετές συμβόλαιο για να φέρει ξανά στο “Καμπ Νόου” τον Μέσι appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Η Μπαρτσελόνα περιμένει…. άδεια για να πάρει τον Μέσι

Την τελική έγκριση της La Liga φαίνεται πως περιμένουν όλες οι πλευρές και δη ο Λιονέλ Μέσι, για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα. Η ενδεχόμενη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα στα Μέσα της Καταλονίας. Ένα νέο δημοσίευμα που κυκλοφόρησε, στέκεται στις οικονομικές δυσκολίες που μπαίνουν για την […] The post Η Μπαρτσελόνα περιμένει…. άδεια για να πάρει τον Μέσι first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»