#Καμπ Νόου

Match Money: «Γαλάζιο» το Μάντσεστερ

aek1924.gr
Χθες είχαμε το «Clasico» στην Ισπανία, με τη Ρεάλ να αλώνει στο φινάλε το «Καμπ Νόου» και να πληρώνει το G/G & Over 2,5. Σήμερα σειρά παίρνει το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ με τη γηπεδούχο Γιουνάιτεντ να υποδέχεται τη Σίτι. Θα έχουμε μπετ σε αυτό, πάμε να δούμε τις επιλογές μας. Υπάρχει διαφορά Κανείς δεν […] The post Match Money: «Γαλάζιο» το Μάντσεστερ appeared first on AEK1924.gr.
11:37 29/10/2023

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την πώληση ιστορικών αντικειμένων του Κάμπ Νόου

pressaris.gr
Με τα έσοδα του συλλόγου να μειώνονται αισθητά εξαιτίας των περιορισμένων εισιτηρίων διαρκείας και των μεμονωμένων εισιτηρίων που μπορούν να διαθέσουν στην έδρα που θα τους φιλοξενήσει για φέτος, καθώς το πλάνο είναι να μπει στο παλιό της γήπεδο με το 50%, όμως, της χωρητικότητας από τη σεζόν 2024/2025, η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να αξιοποιήσει τη δημοτικότητα του "Καμπ Νόου". The post Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την πώληση ιστορικών αντικειμένων του Κάμπ Νόου appeared first on pressaris.gr.
14:09 26/10/2023

Μπαρτσελόνα: Αποχαιρέτησε το «Καμπ Νόου» μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο (vid)

aek1924.gr
Ένα εντυπωσιακό βίντεο για να αποχαιρετήσει το «Καμπ Νόου» δημοσίευσε η Μπαρτσελόνα, η οποία τη νέα σεζόν θα μετακομίσει προσωρινά στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μοντζουίκ. Νέα ποδοσφαιρική στέγη θα φιλοξενήσει τους αγώνες της Μπαρτσελόνα τη νέα περίοδο, μιας και στο «Καμπ Νόου» θα ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες ανοικοδόμησης στο πλαίσιο του πρότζεκτ «Espai Barca». Και […] The post Μπαρτσελόνα: Αποχαιρέτησε το «Καμπ Νόου» μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο (vid) appeared first on AEK1924.gr.
23:37 28/05/2023

La Liga, Μπαρτσελόνα – Μαγιόρκα 3-0: Νίκη στο ρελαντί στο ματς των «αντίο» - Δείτε βίντεο με τα γκολ

ProtoThema.gr
Την βραδιά που αποχαιρέτησε το (παλιό) «Καμπ Νόου», τον Σέρχιο Μπουσκέτς και τον Τζόρντι Άλμπα, η Μπαρτσελόνα νίκησε στο ρελαντί την Μαγιόρκα (3-0) με δύο γκολ του (επίσης φευγάτου;) Ανσού Φατί – Στο Champions League επιστρέφει η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετά από εννέα χρόνια, υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Εσπανιόλ
23:00 28/05/2023

Η ανατροπή της θρυλικής Γιουνάιτεντ

fosonline.gr
Ήταν 26 Μαΐου του 1999 όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπάγερν Μονάχου αναμετρήθηκαν στο «Καμπ Νόου» με φόντο το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.
11:14 26/05/2023

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-2: Έκανε Champions άλμα και της «τσαλάκωσε» την φιέστα τίτλου (vid)

Gazzetta
Με γκολ των Μίκελ Μερίνο και Αλεξάντερ Σόρλοθ, η Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα (2-1) μετά από 32 χρόνια (!) στο «Καμπ Νόου», την βραδιά της απονομής του τίτλου στους Μπλαουγκράνα. Ακόμα πιο κοντά στο Champions League οι Βάσκοι.
00:00 21/05/2023

Μπουσκέτς: Επίσημο το τέλος εποχής στην Μπαρτσελόνα (vid)

Gazzetta
Τους τίτλους τέλους της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε κι επίσημα ο Σέρχιο Μπουσκέτς μέσω των social media του συλλόγου, αποχωρώντας έτσι από το «Καμπ Νόου» μετά από 15 χρόνια.
12:42 10/05/2023

La Liga: Μια ανάσα από το πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα, ήττα για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Newsbeast.gr
Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται αγκαλιά με το πρωτάθλημα Ισπανίας. Στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της La Liga επικράτησε με 1-0 της Οσασούνα στο «Καμπ Νόου» και μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο την επόμενη αγωνιστική στην έδρα της τοπικής αντιπάλου της, Εσπανιόλ. Μαθηματικά χρειάζεται δύο βαθμούς για να εξασφαλίσει τον 27ο τίτλο της ιστορίας της. Έπειτα από μια κακή εμφάνιση στο α’ μέρος παρόλο που έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 27′ λόγω της αποβολής του Εράντο των «ροχίγιος», η Μπαρτσελόνα βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος χάρις στις αλλαγές του προπονητή της Τσάβι Ερνάντεθ και κυρίως της εισόδου του Ουσμάν Ντεμπελέ στο 52ο λεπτό. Στη συνέχεια άρχισε να δημιουργεί και να χάνει σημαντικέ
01:02 03/05/2023

Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 1-0: Την λύτρωσε ο Άλμπα, στο +14 από τη Ρεάλ (vid)

Gazzetta
Με γκολ του Τζόρντι Άλμπα στο 85’, η Μπαρτσελόνα λύγισε στο «Καμπ Νόου» την Οσασούνα που έπαιζε με δέκα από το 27’ (1-0) και άφησε 14 βαθμούς πίσω τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας υπολογισμούς για την στιγμή της στέψης στη La Liga - Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Έλτσε
22:26 02/05/2023

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα φώναξαν το όνομα του Λιονέλ Μέσι στο Καμπ Νόου

Newsit
Η Μπαρτσελόνα δίνει αγώνα με τη Ρεάλ Μπέτις για το πρωτάθλημα Ισπανίας και ετοιμάζεται για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά οι οπαδοί της φαίνεται ότι σκέφτονται τον Λιονέλ Μέσι. Οι φήμες για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα ενόψει της επόμενης σεζόν, “οργιάζουν” τον τελευταίο καιρό και οι φίλοι των “μπλαουγκράνα” έστειλαν το δικό ... Περισσότερα To άρθρο Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα φώναξαν το όνομα του Λιονέλ Μέσι στο Καμπ Νόου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 29/04/2023

Μπαρτσελόνα: Έχει έτοιμο συμβόλαιο δύο ετών για τον Μέσι

filathlos.gr
Μπαρτσελόνα: Έχει έτοιμο συμβόλαιο δύο ετών για τον Μέσι 28/04/2023 Όλο και πιο κοντά στην επαννένωση βρίσκονται ο Λιονέλ Μέσι και η Μπαρτσελόνα αφού σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ οι «μπλαουγκράνα» έχουν έτοιμο συμβόλαιο για τον Αργεντινό. Aντίστροφα μετρούν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα για τη μεγάλη επιστροφή του Λέο Μέσι! Λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα από την Καταλονία που έκαναν λόγο για αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως έχουν ήδη περάσει στο επόμενο επίπεδο! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ισπανού δημοσιογράφου, Ζοάν Φοντές, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη συντάξει το συμβόλαιο του «πούλγκα» το οποίο θα είναι διάρκειας δύο ετών και θα
19:08 28/04/2023

Μια... ανάσα από τη συμφωνία Μπαρτσελόνα και Μέσι!

filathlos.gr
Μια... ανάσα από τη συμφωνία Μπαρτσελόνα και Μέσι! 26/04/2023 Ένα βήμα πριν συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα είναι ο Λιονέλ Μέσι! Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Καταλονία, οι δυο πλευρές είναι μια ανάσα από το να τα βρουν οριστικά και ο Αργεντινός επιστρέψει πίσω στο… σπίτι του. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να υπογράψουν τον Μέσι για δυο χρόνια και να κάνουν τη φιέστα μπροστά σε 105 χιλιάδες φιλάθλους στο Καμπ Νόου. Μάλιστα, τόσο ο Μπουσκέτς, όσο και ο Ζόρντι Άλμπα θα συνεχίσουν στον καταλανικό σύλλογο και θέλουν όλοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα να γίνει αυτή η επιστροφή. Ο Λιονέλ Μέσι πριν λίγες ημέρες βρισκόταν στη Βαρκελώνη με την οικογένειά του
21:24 26/04/2023

Κέμπες: Μέσι, μην πας στην Μπαρτσελόνα

naftemporiki.gr
Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νόου» με ελεύθερη μεταγραφή θα είχε σίγουρα συναισθηματική αξία, αλλά ο Μάριο Κέμπες φοβάται ότι οι οικονομικοί περιορισμοί των «Μπλαουγκράνα» και οι προσδοκίες… Κέμπες: Μέσι, μην πας στην Μπαρτσελόνα - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
20:24 26/04/2023

Μπαρτσελόνα: Θλίψη στο Κάμπ Νόου, «πολυτελής» σουίτα θυμίζει… αιθουσα αναμονής αγροτικού ιατρείου!

to10.gr
Ένας επισκέπτης του «Καμπ Νόου» ανέβασε βίντεο από τις VIP σουίτες του γηπέδου , με τις εικόνες να μην είναι και πολύ κολακευτικές για τους «μπλαουγκράνα».
15:13 26/04/2023

Μπαρτσελόνα: Ούτε το μισό «Καμπ Νόου» δεν θα τη δει του χρόνου – Έντονες αντιδράσεις

sportime.gr
Οι αντιδράσεις φίλων της Μπαρτσελόνα στο Twitter είναι έντονες, με αρκετούς εξ αυτών να εκφράζουν την απορία τι θα γίνει με όσους δεν θα έχουν πλήρη ορατότητα Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
19:18 25/04/2023

Η Μπαρτσελόνα βρήκε δάνειο 1,5 δις για το «Καμπ Νου»

naftemporiki.gr
Η Μπαρτσελόνα απόκτησε πρόσβαση σε δάνειο 1,45 δισ. ευρώ για την ανακαίνιση του «Καμπ Νόου» και άλλων εγκαταστάσεων που έχει στην κατοχή της. Το ανακοίνωσε η καταλανική εταιρεία, ενημερώνοντας ότι… Η Μπαρτσελόνα βρήκε δάνειο 1,5 δις για το «Καμπ Νου» - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
22:12 24/04/2023

Μπαρτσελόνα: Έκλεισε χρηματοδότηση ύψους 1,4 δισ. ευρώ για το «Espai Barca»

Gazzetta
Η Μπαρτσελόνα έκλεισε κι επίσημα τη χρηματοδότηση ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ του πρότζεκτ «Espai Barca», το οποίο εστιάζει στην ανάπλαση των «Καμπ Νόου» και «Παλάου Μπλαουγκράνα».
21:28 24/04/2023

Πέθανε ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Τζόσεπ Μαρία Φουστέ

Newsit
Η Μπαρτσελόνα θρηνεί για το χαμό ενός θρύλου της ομάδας, καθώς πέθανε σε ηλικία 82 ετών, ο Τζόσεπ Μαρία Φουστέ, οποίος και αγωνίστηκε για μία 10ετία στο Καμπ Νόου. Ο Φουστέ φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 1962 έως το 1972, συμπληρώνοντας 406 συμμετοχές με τους “μπλαουγκράνα” και πετυχαίνοντας 117 γκολ, ως ένας από ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Τζόσεπ Μαρία Φουστέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:24 20/04/2023

Χετάφε – Μπαρτσελόνα 0-0: «Άσφαιροι» ξανά οι Καταλανοί και νέα ισοπαλία στη «La Liga»

Newsit
Πρόβλημα στο γκολ παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό η Μπαρτσελόνα και μένοντας “άσφαιρη” για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 στην έδρα της Χετάφε, για την ισπανική “La Liga“. Μετά τη “λευκή” ισοπαλία κόντρα στη Χιρόνα στο Καμπ Νόου, η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο παιχνίδι με τη Χετάφε για την 29η αγωνιστική ... Περισσότερα To άρθρο Χετάφε – Μπαρτσελόνα 0-0: «Άσφαιροι» ξανά οι Καταλανοί και νέα ισοπαλία στη «La Liga» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:16 16/04/2023

Sport : «Η Μπαρτσελόνα έκλεισε για το καλοκαίρι τον Γκουντογκάν»

thessports.gr
O Ιλκάι Γκουντογκάν εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπ Νόου, από το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε και ολοκληρώνεται η συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ψάχνει κυρίως για ελεύθερους παίκτες ενόψει της νέας σεζόν, με τον Γκουντογκάν να αποτελεί […] The post Sport : «Η Μπαρτσελόνα έκλεισε για το καλοκαίρι τον Γκουντογκάν» first appeared on ThesSports.
21:24 14/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load