Ελίνα Τζένγκο: «Είμαι και Ελληνίδα και Αλβανίδα, σε κάποιους αρέσει αυτό που λέω, σε κάποιους όχι»

08:28 - 29/04/2023

Συνέντευξη στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Ελίνα Τζένγκο. Η ακοντίστρια, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2022, αναφέρθηκε […] The post Ελίνα Τζένγκο: «Είμαι και Ελληνίδα και Αλβανίδα, σε κάποιους αρέσει αυτό που λέω, σε κάποιους όχι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελίνα Τζένγκο: «Είμαι Ελληνίδα και Αλβανίδα, σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι»

Η Ελίνα Τζένγκο μίλησε για την ελληνική υπηκοότητα που έχει πάρει και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει. «Κάποιοι σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός πως λέω ότι είμαι και Ελληνίδα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελληνίδα ακοντίστρια, Ελίνα Τζένγκο, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2022. Αναλυτικά όσα δήλωσε στα Παραπολιτικά η Ελίνα Τζένγκο: Πρόσφατα πήρες ... Περισσότερα To άρθρο Ελίνα Τζένγκο: «Είμαι Ελληνίδα και Αλβανίδα, σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τζένγκο: «Είμαι Ελληνίδα και Αλβανίδα, σε κάποιους αρέσει σε άλλους όχι»

Η πρωταθλήτρια μας στον ακοντισμό σε συνέντευξή της μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που ακούει λόγω της καταγωγής της.

Διαβάστε το στο

Η πρωταθλήτρια μας στον ακοντισμό σε συνέντευξή της μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που ακούει λόγω της καταγωγής της.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ελίνα Τζένγκο: «Είμαι και Ελληνίδα και Αλβανίδα, σε κάποιους αρέσει αυτό που λέω, σε κάποιους όχι»

Η Ελίνα Τζένγκο, η ακοντίστρια, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2022, αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει, σε συνέντευξη της στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη.Η Ελίνα Τζένγκο, η ακοντίστρια, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2022, αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει, σε συνέντευξη της στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη.Πρόσφατα πήρες την ελληνική υπηκοότητα και ταυτότητα. Πώς ένιωσες; Ενιωσα ανακούφιση και μεγάλη χαρά, γιατί για πολλά χρόνια δεν είχα την υπηκοότητα και σε πολλά πράγματα ήμασταν πίσω. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελίνα Τζένγκο: «Είμαι και Ελληνίδα και Αλβανίδα, σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αυτό που λέω»

«Κάποιοι σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός πως λέω ότι είμαι και Ελληνίδα», λέει η Ελίνα Τζένγκο.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο