Ανατροπή στο MasterChef – Ο Κοντιζάς έδιωξε τον παίκτη πριν καν δοκιμάσει το πιάτο του

22:18 - 05/02/2020

Ο Παναγιώτης μαγείρεψε στο bootcamp του MasterChef, ωστόσο, οι κριτές δεν δοκίμασαν το πιάτο του. Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε […] The post Ανατροπή στο MasterChef – Ο Κοντιζάς έδιωξε τον παίκτη πριν καν δοκιμάσει το πιάτο του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαμός στο MasterChef: Ο Κοντιζάς έδιωξε παίκτη - «Πάρε το πιάτο σου και φύγε» (pics)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν ο πρώτος από τους κριτές που πλησίασε την πρώτη τετράδα των διαγωνιζόμενων για να δοκιμάσει τα…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ανατροπή στο MasterChef! Ο Κοντιζάς έδιωξε τον παίκτη πριν καν δοκιμάσει το πιάτο του

Ένα απρόσμενο περιστατικό είχε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Ο Παναγιώτης μαγείρεψε στο bootcamp, ωστόσο, οι κριτές δεν δοκίμασαν το πιάτο του. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε κοντά του για να δοκιμάσει. Ο διαγωνιζόμενος του είπε ότι προτεραιότητά του είναι η επιχείρησή του, κάτι που προκάλεσε έκπληξη στους τρεις κριτές. «Αν μπεις στο σπίτι θα παραμείνεις;», ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση γιατί έχω μια επιχείρηση από πίσω που τρέχει τώρα και δυστυχώς είναι η προτεραιότητά μου, η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής μου», απάντησε ο Παναγιώτης. «Τι ήρθες να κάνεις εδώ; Εδώ ψάχνουμε άτομα που είναι διατεθειμένα να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Παναγιώτη,

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο