Πλεύρης: Αριστεριστές επιτέθηκαν σε μένα και την οικογένειά μου - Έριξαν γιαούρτια στα παιδιά μου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πλεύρης: Του επιτέθηκαν σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα την ώρα που έτρωγε με την οικογένεια του - «Έριξαν γιαούρτια στα παιδιά μου»
Το περιστατικό αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας με ανάρτηση στα social media
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΘάνος Πλεύρης: Του επιτέθηκαν στα Πετράλωνα – «Έριξαν γιαούρτια στα παιδιά μου»
Επίθεση με γιαούρτια σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης.
Διαβάστε το στο in.grΚαταγγελία Πλεύρη: «Αριστεριστές επιτέθηκαν σε μένα και την οικογένειά μου – Έριξαν γιαούρτια στα παιδιά μου» [εικόνες]
Θάνος Πλεύρης: Επίθεση από αριστεριστές καταγγέλλει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Θάνος Πλεύρης το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο ίδιος με την οικογένειά του βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα. «Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα […]
Το άρθρο Καταγγελία Πλεύρη: «Αριστεριστές επιτέθηκαν σε μένα και την οικογένειά μου – Έριξαν γιαούρτια στα παιδιά μου» [εικόνες] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠλεύρης: Αριστεριστές επιτέθηκαν σε μένα και την οικογένειά μου – Έριξαν γιαούρτια στα παιδιά μου
Επίθεση από αριστεριστές καταγγέλλει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο ίδιος με την οικογένειά του βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.
«Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», αναφέρει.
Οι φωτογραφίες που ανέβασε:
Δείτε την ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη:
Μολις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα
Διαβάστε το στο agrinionews.grΠλεύρης: Αριστεριστές επιτέθηκαν σε μένα και την οικογένειά μου – – Έριξαν γιαούρτια στα παιδιά μου
Επίθεση από αριστεριστές καταγγέλλει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο ίδιος με την οικογένειά του βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα. «Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΘάνος Πλεύρης: Του επιτέθηκαν στα Πετράλωνα – «Έριξαν γιαούρτια στα παιδιά μου»
Επίθεση με γιαούρτια σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης.
Διαβάστε το στο to10.gr