Θάνος Πλεύρης: Του επιτέθηκαν με γιαούρτια στα Πετράλωνα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θάνος Πλεύρης: Του πέταξαν γιαούρτια στα Πετράλωνα
Επίθεση με γιαούρτια σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης.
Διαβάστε το στο tanea.grΘάνος Πλεύρης: Δέχτηκε επίθεση με γιαούρτια στα Πετράλωνα – «Πέτυχαν και τα παιδιά μου»
Επίθεση με γιαούρτια δέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, όπου βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Θάνος Πλεύρης, οι «θρασύδειλοι αριστεριστές» πέτυχαν και τα δύο παιδιά του. «Μόλις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Υγείας.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘάνος Πλεύρης: Στα επείγοντα του «Λαϊκού» για τραυματισμό στο μάτι
Θάνος Πλεύρης: Στο «Λαϊκό» νοσοκομείο προσήλθε ο Θάνος Πλεύρης εκτάκτως μετά την επίθεση που δέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην περιοχή των Πετραλώνων την ώρα που ήταν για φαγητό με την οικογένειά του. Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου: «Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α ’’ΛΑÏΚΟ’’, κατά τα διάρκεια […]
Το άρθρο Θάνος Πλεύρης: Στα επείγοντα του «Λαϊκού» για τραυματισμό στο μάτι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΘάνος Πλεύρης: Οίδημα στο μάτι μετά την επίθεση με γιαούρτι στα Πετράλωνα
Στα Επείγοντα του Λαϊκού Νοσοκομείου μεταφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αργά την Κυριακή το μεσημέρι (30/04), μετά από την επίθεση με γιαούρτι, που έγινε σε βάρος του την ώρα που ο ίδιος έτρωγε με την οικογένειά του σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα.Στα Επείγοντα του Λαϊκού Νοσοκομείου μεταφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αργά την Κυριακή το μεσημέρι (30/04), μετά από την επίθεση με γιαούρτι, που έγινε σε βάρος του την ώρα που ο ίδιος έτρωγε με την οικογένειά του σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα.Σημειώνεται, πως ο Θάνος Πλεύρης προσήλθε στα εξωτερικά ιατρεία του Λαϊκού Νοσοκομείου με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΘάνος Πλεύρης: «Μου επιτέθηκαν με γιαούρτια μπροστά στην γυναίκα μου και τα παιδιά μου»
Επίθεση με γιαούρτι δέχτηκε στα Πετράλωνα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σε οικογενειακή έξοδο με τη
To άρθρο Θάνος Πλεύρης: «Μου επιτέθηκαν με γιαούρτια μπροστά στην γυναίκα μου και τα παιδιά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘάνος Πλεύρης: Στο νοσοκομείο μετά την επίθεση με γιαούρτι στα Πετράλωνα
Στο Λαϊκό Νοσοκομείο ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετά την επίθεση που δέχτηκε με γιαούρτια την
To άρθρο Θάνος Πλεύρης: Στο νοσοκομείο μετά την επίθεση με γιαούρτι στα Πετράλωνα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘάνος Πλεύρης: Η επίθεση με γιαούρτι μπροστά στα παιδιά του
Ο Θάνος Πλεύρης διακομίσθηκε στα επείγοντα του Λαϊκού Νοσοκομείου
Διαβάστε το στο neolaia.grΘάνος Πλεύρης: Του επιτέθηκαν την ώρα που έτρωγε με την οικογένεια του στα Πετράλωνα
Επίθεση από αριστεριστές καταγγέλλει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Διαβάστε το στο pagenews.grΘάνος Πλεύρης: Του επιτέθηκαν με γιαούρτια στα Πετράλωνα – Τι καταγγέλλει
Ο Θάνος Πλεύρης αναφέρει ότι τα γιαούρτια με τα οποία του επιτέθηκαν «θρασύδειλοι αριστεριστές» πέτυχαν και τα δύο του παιδιά Επίθεση με γιαούρτια σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής όσο ο ίδιος ήταν με την οικογένειά του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα. Μάλιστα, […]
The post Θάνος Πλεύρης: Του επιτέθηκαν με γιαούρτια στα Πετράλωνα – Τι καταγγέλλει appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΘάνος Πλεύρης: Στο νοσοκομείο μετά την επίθεση με γιαούρτι στα Πετράλωνα – Τραυματίστηκε στο μάτι
επείγοντα του νοσοκομείου κατέληξε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετά την επίθεση που δέχτηκε με γιαούρτι, την ώρα που βρισκόταν με την οικογένειά του στα Πετράλωνα. Όπως έγινε γνωστό, από το Λαϊκό Νοσοκομείο, ο Θάνος Πλεύρης το μεσημέρι της Κυριακής (30.4.2023) προσήλθε στα εξωτερικά ιατρεία, καθώς είχε τραυματιστεί στο μάτι. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Περί την ώρα 03:20 […]
The post Θάνος Πλεύρης: Στο νοσοκομείο μετά την επίθεση με γιαούρτι στα Πετράλωνα – Τραυματίστηκε στο μάτι appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr