Επίθεση με γιαούρτια στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη – Έτρωγε σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την οικογένεια του

15:26 - 30/04/2023

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Υγείας,  Θάνος Πλεύρης, καταγγέλλει επίθεση από αριστεριστές.Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Υγείας,  Θάνος Πλεύρης, καταγγέλλει επίθεση από αριστεριστές.όπως αναφέρει το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο ίδιος με την οικογένειά του βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα. «Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση με γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη και στην οικογένειά του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα

Το κατήγγειλε ο υπουργός Υγείας μέσω ανάρτησής του

Διαβάστε το στο news.gr

Επίθεση με γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη την ώρα που γευμάτιζε με την οικογένειά του στα Πετράλωνα

Επίθεση με γιαούρτια δέχθηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης την ώρα που βρισκόταν με την οικογένειά του σε χώρο εστίασης στα Πετράλωνα. Όπως γνωστοποιησε ο κ. Πλεύρης σε ανάρτησή του, στο twitter: «Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας