Επίθεση με γιαούρτια στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη – Έτρωγε σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την οικογένεια του
15:26 - 30/04/2023
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, καταγγέλλει επίθεση από αριστεριστές.Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, καταγγέλλει επίθεση από αριστεριστές.όπως αναφέρει το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο ίδιος με την οικογένειά του βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα. «Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση με γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη και στην οικογένειά του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα
Το κατήγγειλε ο υπουργός Υγείας μέσω ανάρτησής του
Διαβάστε το στο news.grΕπίθεση με γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη την ώρα που γευμάτιζε με την οικογένειά του στα Πετράλωνα
Επίθεση με γιαούρτια δέχθηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης την ώρα που βρισκόταν με την οικογένειά του σε χώρο εστίασης στα Πετράλωνα. Όπως γνωστοποιησε ο κ. Πλεύρης σε ανάρτησή του, στο twitter: «Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr