Κατερίνα Καραβάτου: «Τα σχόλια μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι περίεργα, να μαγκώνεις»
23:56 - 30/04/2023
Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και την δημοσιογράφο Μαρίνα Χαραλάμπους την Κυριακή. Μεταξύ άλλων, […]
The post Κατερίνα Καραβάτου: «Τα σχόλια μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι περίεργα, να μαγκώνεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καραβάτου: «Τα σχόλια μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι περίεργα, να μαγκώνεις»
Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και την δημοσιογράφο Μαρίνα Χαραλάμπους την Κυριακή. Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην διαχείριση των εντάσεων στον φετινό κύκλο του My Style Rocks και τις κριτικές που δέχεται το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Ειδικότερα, η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ισορροπίες κρατάω μια ζωή οπότε είναι κάτι το οποίο το έχω πολύ μέσα μου. Όταν είσαι σε εγρήγορση, όπως είμαι εγώ και κάθε παρουσιαστής, όταν είσαι παρών και έχεις το νου σου, αυτό γίνεται αυτόματα και με πολύ μεγάλη αγάπη. Τα κορίτσια τα αντιμετωπίζω με πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και οι τρεις κριτές είναι άνθρωποι που εκτιμώ βαθιά και
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Έσπασε» τη σιωπή της η Κατερίνα Καραβάτου: «Σε κάνουν να αισθάνεσαι περίεργα, να μαγκώνεις…»
Αφοπλιστικά ειλικρινής η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο to10.gr