First Dates: «Έχω 2-3 σχέσεις απλά δεν το ξέρουν» – Την «πάγωσε» με τις ατάκες του

00:16 - 01/05/2023

Πρεμιέρα για το First Dates στο Star! Το βράδυ της Κυριακής 30 Απριλίου η Ζενεβιέβ Μαζαρί To άρθρο First Dates: «Έχω 2-3 σχέσεις απλά δεν το ξέρουν» – Την «πάγωσε» με τις ατάκες του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

First Dates: «Έχω 2-3 σχέσεις απλά δεν το ξέρουν» - Η ατάκα του Δημήτρη που αιφνιδίασε την Ευμορφία

Οι δυο τους ήταν οι πρώτοι που απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο στην πρεμιέρα του νέου τηλεοπτικού προγράμματος - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο

First Dates: «Έχω 2-3 σχέσεις απλά δεν το ξέρουν» – Η ατάκα που δεν περίμενε κανείς

Δημήτρης και Ευμορφία συμφώνησαν ότι διαφωνούν στο πρώτο επεισόδιο του First Dates με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της