Πρωτομαγιά 2023: Αφιερωμένο στην ημέρα το Google Doodle

08:40 - 01/05/2023

Η Πρωτομαγιά 2023 είναι παγκόσμια ημέρα για τις διεκδικήσεις των εργαζόμενων και έτσι αποτελεί κεντρικό θέμα στο Google Doodle.Κεντρικό θέμα του σημερινού (01/05) Google Doodle είναι η Εργατική Πρωτομαγιά 2023, που τιμάται σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι εργατικές κινητοποιήσεις στις ΗΠΑ Η πρώτη Μαΐου είναι μέρα ορόσημο για τους αγώνες του εργάτη. Οι αιματοβαμμένες εξεγέρσεις των εργατών του Σικάγο στις αρχές Μάη του 1886 έγιναν ύστερα από επιτυχημένες διεκδικήσεις των εργατών στον Καναδά το 1872. Δύο χρόνια νωρίτερα, το 1884, πάρθηκε στο συνέδριο της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Εργασίας η απόφαση να γίνουν την πρώτη Μαΐου του 1886 απεργιακές κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις στο Σικάγο, το μεγαλύτερο τότε β

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρωτομαγιά 2023: Το σημερινό doodle της Google αφιερωμένο στην επέτειο

Πρωτομαγιά 2023: Στην Εργατική Πρωτομαγιά είναι αφιερωμένο το σημερινό doodle της Google. Κάθε χρόνο την 1η Μαΐου τιμάται η εξέγερση των εργατών του Σικάγου, η οποία αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες στιγμές των αγώνων των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας στη νεότερη εποχή. Τον Μάιο του 1886 τα εργατικά συνδικάτα στο Σικάγο ξεσηκώθηκαν διεκδικώντας 8ωρο ωράριο […] Το άρθρο Πρωτομαγιά 2023: Το σημερινό doodle της Google αφιερωμένο στην επέτειο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πρωτομαγιά 2023: Πώς γιόρτασαν οι celebrities την πρώτη μέρα του Μάη

Η φετινή Πρωτομαγιά είναι διαφορετική. Ίσως επειδή έπεσε με ένα τριήμερο. Και μπορεί ο καιρός να ήταν λίγο μουντός, ωστόσο τα πλάνα των celebrities για μια απόδραση δεν άλλαξαν. Δείτε παρακάτω πού επέλεξαν να ταξιδέψουν αλλά και τα posts που ανέβασαν στα social media. Χάρις Αλεξίου Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε μια ολάνθιστη φωτογραφία. «Καλό μήνα, […] The post Πρωτομαγιά 2023: Πώς γιόρτασαν οι celebrities την πρώτη μέρα του Μάη appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά