Αντέδρασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Γιατί δεν μιλάτε με τη Βίκυ; Είναι τόσο άβολο για μένα αυτό»

11:28 - 01/05/2023

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία απάντησε για το First Dates, τον Γιώργο Καράβα, αλλά και […] The post Αντέδρασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Γιατί δεν μιλάτε με τη Βίκυ; Είναι τόσο άβολο για μένα αυτό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Καγιά: Είναι τόσο άβολο για μένα να μιλάω για πρώην συνεργάτες μου

«Είμαστε στη δεύτερη εβδομάδα που συζητάμε για τον Γιώργο Καράβα», λέει η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και απάντησε για το First Dates, τον Γιώργο Καράβα, αλλά και τη Βίκυ Καγιά. «Μακάρι να κάνει ο Γιώργος το Shopping Star. Είναι ένα παιδί που έχει τεκμηριωμένη άποψη για τη μόδα και ... Περισσότερα To άρθρο Ζενεβιέβ Μαζαρί για Καγιά: Είναι τόσο άβολο για μένα να μιλάω για πρώην συνεργάτες μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ζενεβιέβ για Καγιά: «Γιατί δεν μιλάτε με την ίδια; Είναι άβολο να μιλάω για ανθρώπους που είναι πρώην συνεργάτες μου»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας» έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί με αφορμή την πρεμιέρα του First Dates στο Star, το οποίο παρουσιάζει...

Διαβάστε το στο Zougla

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Γιατί δεν μιλάτε με την ίδια; Είναι άβολο να μιλάω για ανθρώπους που είναι πρώην συνεργάτες μου»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας» έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί με αφορμή την πρεμιέρα του First Dates στο Star, το οποίο παρουσιάζει. Η γνωστή Art Director αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για τον Γιώργο Καράβα, μετά την παρουσία του στην εκπομπή Night Out, ενώ ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Shopping Star μετά τη […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Γιατί δεν μιλάτε με τη Βίκυ Καγιά; Είναι τόσο άβολο για μένα να μιλάω για πρώην συνεργάτες μου»

Δηλώσεις στο «Πρωινό μας» και στη δημοσιογράφο, Σοφία Ραυτοπούλου έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί με αφορμή την To άρθρο Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Γιατί δεν μιλάτε με τη Βίκυ Καγιά; Είναι τόσο άβολο για μένα να μιλάω για πρώην συνεργάτες μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο