Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλιά της και το προξενιό που θα της κάνει
12:22 - 01/05/2023
Tα γενέθλιά της έχει σήμερα Πρωτομαγιά η Κατερίνα Καινούργιου και το πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” γέμισε με λουλούδια. Η παρουσιάστρια του Alpha στην έναρξη της εκπομπής της ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για τις ευχές και τον εορταστικό στολισμό του πλατό. «Σας ευχαριστώ όλους, που έχετε φτιάξει ένα τόσο υπέροχο πλατό για τα γενέθλιά μου. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Kατερίνα Καινούργιου: Κάνει τον δικό της απολογισμό στα γενέθλιά της – «Μεγαλώνω και μου αρέσει!»
Τα γενέθλιά της γιόρτασε ανήμερα την Πρωτομαγιά η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha γιόρτασε τη σημαντική μέρα από το πρωί αφού οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της επεφύλαξαν ένα όμορφο πάρτι! Η έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη Mάλιστα στο στούντιο βρέθηκε ο CEO της Barking Well και πολύ καλός της φίλος, Νίκος Κοκλώνης. […]
The post Kατερίνα Καινούργιου: Κάνει τον δικό της απολογισμό στα γενέθλιά της – «Μεγαλώνω και μου αρέσει!» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr