Δανάη Μπάρκα για Αρναούτογλου: «Περιμένω στην επόμενη συνέντευξή του να μου ζητήσει κι εμένα συγγνώμη»
12:54 - 01/05/2023
Το παράπονό της εξέφρασε σήμερα η Δανάη Μπάρκα, στον αέρα της εκπομπής της, για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για το […]
The post Δανάη Μπάρκα για Αρναούτογλου: «Περιμένω στην επόμενη συνέντευξή του να μου ζητήσει κι εμένα συγγνώμη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μπάρκα για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη» – Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους
Ύστερα από τη συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Σίσσυ Χρηστίδου, η Δανάη Μπάρκα βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονό της στον παρουσιαστή. Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε ότι τρία χρόνια τώρα ζητά από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να της δώσει μία συνέντευξη και παρά το γεγονός πως εκείνη έχει βρεθεί δύο φορές στη δική του εκπομπή ... Περισσότερα
To άρθρο Δανάη Μπάρκα για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη» – Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δανάη Μπάρκα για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη»
Τι έχει συμβεί ανάμεσα σε Δανάη Μπάρκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου;
Διαβάστε το στο Δανάη Μπάρκα για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη»
Διαβάστε το στο tanea.grΔανάη Μπάρκα για Αρναούτογλου: «Περιμένω στην επόμενη συνέντευξή του να μου ζητήσει κι εμένα συγγνώμη»
Μήνυμά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έστειλε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της.Μήνυμά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έστειλε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της.«Εμείς τρία χρόνια τον παίρνουμε, εγώ δύο φορές έχω πάει, έχω ακούσει πόσο με αγαπάει, πόσα χρόνια με ξέρει, πόσο αλληλοθαυμασμό και αλληλοεκτίμηση έχουμε… Εγώ, όταν ξέρω τον άλλον προσωπικά, δεν μπορώ να πιέσω. Στέλνω ένα μήνυμα, ότι θα ήταν χαρά μου και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔανάη Μπάρκα για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Με έχει στενοχωρήσει – Περιμένω να μου ζητήση κι εμένα συγγνώμη»
Το δικό της παράπονο προς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θέλησε να εκφράσει η Δανάη Μπάρκα με αφορμή
To άρθρο Δανάη Μπάρκα για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Με έχει στενοχωρήσει – Περιμένω να μου ζητήση κι εμένα συγγνώμη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜπάρκα για Αρναούτογλου: «Περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη»
Διαβάστε το στο to10.gr