Δανάη Μπάρκα: Της έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της στο Χαλάνδρι

13:24 - 01/05/2023

Τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε την Παρασκευή εξομολογήθηκε σήμερα η Δανάη Μπάρκα, η οποία αποκάλυψε πως της έσπασαν το αυτοκίνητο […] The post Δανάη Μπάρκα: Της έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της στο Χαλάνδρι appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έσπασαν το αυτοκίνητο της Δανάης Μπάρκα έξω από το σπίτι της

Μία περιπέτεια έζησε την περασμένη Παρασκευή η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε...

Διαβάστε το στο Zougla

Δανάη Μπάρκα: Της έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της

Δανάη Μπάρκα: «Μου πήραν και κάποια πράγματα που είχα στο πορτ μπαγκάζ, όχι σημαντικά»Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δανάη Μπάρκα: Της έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της στο Χαλάνδρι

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στην εκπομπή της ότι της έσπασαν το αυτοκίνητο και γι’ αυτόν τον λόγο βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα. Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα εξομολογήθηκε: «Δεν πέρασα ωραία το σαββατοκύριακο, γιατί την Παρασκευή το βράδυ μού έσπασαν το αυτοκίνητο γι’ άλλη μια φορά, δεν ξέρω τι γίνεται. Αλλά έχω βρει εγώ τους ανθρώπους μου εκεί και από την έρευνα που έκανα, γιατί δεν το έκαναν μόνο για μένα, ρώτησα όλους τους φίλους μου από το Χαλάνδρι. Ευτυχώς στο τμήμα Χαλανδρίου ήταν υπέροχοι και εξαιρετικοί. Μου έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι μου». «Μου πήραν και κάποια πράγματα που είχα στο πορτ μπαγκάζ, όχι σημαντικά. Ήμουν πολύ ταραγμένη, είχα γυρίσει και αργά, πρέπει να έ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έσπασαν το αυτοκίνητο της Δανάης Μπάρκα έξω από το σπίτι της

Μία περιπέτεια έζησε την περασμένη Παρασκευή η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στο Πάμε Δανάη, ότι της έσπασαν το αυτοκίνητο και γι’ αυτόν τον λόγο βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα. Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα εξομολογήθηκε: «Δεν πέρασα ωραία το σαββατοκύριακο, γιατί την Παρασκευή το βράδυ μού έσπασαν το αυτοκίνητο γι’ άλλη μια φορά, δεν ξέρω τι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δανάη Μπάρκα: Της έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της στο Χαλάνδρι – «Μπήκα στο αμάξι και ξαφνικά βλέπω τα τζάμια… »

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε την Πρωτομαγιά πως της έσπασαν το αυτοκίνητο έξω ακριβώς από το σπίτι της στο Χαλάνδρι. Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε την Πρωτομαγιά πως της έσπασαν το αυτοκίνητο έξω ακριβώς από το σπίτι της στο Χαλάνδρι. «Δεν πέρασα ωραία το σαββατοκύριακο, γιατί την Παρασκευή το βράδυ μού έσπασαν το αυτοκίνητο γι’ άλλη μια φορά, δεν ξέρω τι γίνεται. Αλλά έχω βρει εγώ τους ανθρώπους μου εκεί και από την έρευνα που έκανα, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοκ για την Δανάη Μπάρκα: Της έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της (βίντεο)

Μία περιπέτεια έζησε την περασμένη Παρασκευή η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στο Πάμε Δανάη, ότι της έσπασαν το αυτοκίνητο και γι’ αυτόν τον λόγο βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα. Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα εξομολογήθηκε: «Δεν πέρασα ωραία το σαββατοκύριακο, γιατί την Παρασκευή το βράδυ μού έσπασαν το αυτοκίνητο γι’ άλλη μια φορά, δεν ξέρω τι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δανάη Μπάρκα: Αυτό είναι το παράπονο που έχω από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής της το παράπονο που έχει από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Συγκεκριμένα όπως είπε εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί να του πάρει συνέντευξη, αλλά δεν τα έχει καταφέρει. “Εμείς τρία χρόνια τον παίρνουμε, εγώ δύο φορές έχω πάει, έχω ακούσει πόσο με αγαπάει, πόσα χρόνια με ξέρει, πόσο αλληλοθαυμασμό […] The post Δανάη Μπάρκα: Αυτό είναι το παράπονο που έχω από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο