Σκέρτσος: Η χώρα χρειάζεται σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση

21:20 - 01/05/2023

Για το θέμα των υποκλοπών, τις εκλογές, τον στόχο της Νέας Δημοκρατίας για την αυτοδυναμία αλλά και για την αύξηση του κατώτατου μισθού μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος στο Mega. 

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Για τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, σύμφωνα με τα οποία επί των ημερών της παρούσας κυβέρνησης, ο μέσος πραγματικός μισθός μειώθηκε κατά 7,4%...

Διαβάστε το στο Zougla

Άκης Σκέρτσος: «Η χώρα χρειάζεται σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση – Το ΠΑΣΟΚ έχει κόψει κάθε γέφυρα με ΝΔ»

Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος. Αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην αύξηση του κατώτατου μισθού. «Από τα 650 ευρώ το 2019 ο κατώτατος μισθός είναι στα 780 ευρώ. Ο πληθωρισμός σωρευτικά ήταν 8% το 2022, εκτιμάται ότι το 2023 θα είναι 4,5%, άρα έχουμε 12,5% πληθωρισμό. Έχουμε […] Το άρθρο Άκης Σκέρτσος: «Η χώρα χρειάζεται σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση – Το ΠΑΣΟΚ έχει κόψει κάθε γέφυρα με ΝΔ» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Για το θέμα των υποκλοπών, τις εκλογές , τον στόχο της Νέας Δημοκρατίας για αυτοδυναμία αλλά και για την αύξηση του κατώτατου μισθού μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος στο Mega.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μία σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση

«Θέλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη μία και μοναδική κάλπη, αυτήν της 21ης Μαΐου. Θέλω να νικήσουμε με καθαρή διαφορά, δεν θέτω ποτέ ποσοτικούς στόχους, θέλω στις 19 εναπομείνασες ημέρες να πείσω τους αναποφάσιστους συμπολίτες μας, θέλω να είναι τόσο καθαρή ώστε να μην αμφισβητείται την επόμενη ημέρα ποιος θα σχηματίσει κυβέρνηση και ποιος θα […] Κυρ. Μητσοτάκης: Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μία σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Μητσοτάκης: Αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα είναι μία σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση

«Θέλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη μία και μοναδική κάλπη, αυτήν της 21ης Μαΐου. Θέλω να νικήσουμε με καθαρή διαφορά, δεν θέτω ποτέ ποσοτικούς στόχους, θέλω στις 19 εναπομείνασες ημέρες να πείσω τους αναποφάσιστους συμπολίτες μας, θέλω να είναι τόσο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση τετραετίας»

«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι σταθερή κυβέρνηση τετραετίας. Δεν μου φαίνεται πειστικός ο κ. Ανδρουλάκης πως δεν θέλει πρωθυπουργό τον πρώτο», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Για τα στοιχεία του ΟΟΣΑ σύμφωνα με τα οποία ο μέσος πραγματικός μισθός μειώθηκε κατά 7,4% και ακόμη περισσότερο εξαιτίας του πληθωρισμού, μίλησε ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος. Ο ίδιος μιλώντας στο Mega είπε ότι «η έκθεση του ΟΟΣΑ καταγράφει εκτιμήσεις και δεν έχει συμπεριλάβει τη συνολική σωρευτική αύξηση του κατώτατου μισθού […] The post Σκέρτσος: Η χώρα χρειάζεται σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Μητσοτάκης: Αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα είναι μία σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση

Μίλησε για όλα...

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Ρέντης: Συναγερμός από φωτιά σε αποθήκες εργοστασίου

Εξινχιάστηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ (Βίντεο)

Έλεγχος της ΑΑΔΕ στο Συλλόγο Θυμάτων Τεμπών – Η αντίδραση Καρυστιανού

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: Εύκολη νίκη για τον Δικέφαλο στην Τούμπα

Νίκος Λαζαρίδης: Έφυγε από τη ζωή ο πρωτοπόρος οινοποιός

Ισπανία: Πολύ βαριά ήττα για τους σοσιαλιστές σε περιφερειακές εκλογές