Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα, θέλω να δεις πόσο μιλάνε και οι υπόλοιποι»

12:48 - 02/05/2023

Την άποψή της για τον Γιώργο Λιάγκα και την πρωινή του εκπομπή στον ΑΝΤ1 εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου. Με αφορμή […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα, θέλω να δεις πόσο μιλάνε και οι υπόλοιποι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Λιάγκα: Τον παρακολουθώ – Έχει περισσότερα νεύρα από εμένα

Μια σύγκριση επιχείρησε να κάνει η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, ανάμεσα στη δική της εκπομπή και εκείνη του Γιώργου Λιάγκα. Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως έχει παρακολουθήσει «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και, όπως είπε, ο Λιάγκας έχει περισσότερα νεύρα από εκείνη. Με αφορμή τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την εκπομπή της Εβελίνας Παπίλα και τα ποσοστά τηλεθέασης που συγκεντρώνει, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» και για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει εκείνη και ο ίδιος τις πρωινές τους εκπομπές. «Εγώ βλέπω τον ανταγωνισμό» ανέφερε, αρχικά, η παρουσιάστρια. «Εγώ, επειδή είμαι επαγγελματίας, βλέπω τον ανταγωνισμό, τον άμεσο σε νούμερα τηλεθέασ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα, θέλω να δεις πόσο μιλάνε και οι υπόλοιποι»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου για την πορεία της εκπομπής «Είμαστε μαζί» και τον ανταγωνισμό, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τον Γιώργο Λιάγκα.Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου για την πορεία της εκπομπής «Είμαστε μαζί» και τον ανταγωνισμό, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τον Γιώργο Λιάγκα.«Εγώ, επειδή είμαι επαγγελματίας, βλέπω τον άμεσο ανταγωνισμό – σε νούμερα τηλεθέασης – που είναι ο Γιώργος Λιάγκας στην παρούσα φάση. Βλέπω Λιάγκα, ναι. Το λέω και στον Θέμη (Μάλλη). Συνειδητοποιώ ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Βλέπω τον Λιάγκα και συνειδητοποιώ ότι είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα»

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί on To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Βλέπω τον Λιάγκα και συνειδητοποιώ ότι είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Καινούργιου: "Ο Γιώργος Λιάγκας είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα, θέλω να δεις πόσο μιλάνε και οι υπόλοιποι"

"Κάνει σαματάδες, είναι καταπληκτικό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο