Δημήτρης Σταρόβας: «Έχω μάθει για συνεργάτη μου ότι με εξαπατούσε»

17:14 - 02/05/2023

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Τρίτης ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός μίλησε στη […] The post Δημήτρης Σταρόβας: «Έχω μάθει για συνεργάτη μου ότι με εξαπατούσε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Σταρόβας: «Δύο ώρες νωρίτερα στη δουλειά πάνε όσοι δεν έχουν ταλέντο»

Δημήτρης Σταρόβας: Στο «Στούντιο 4» βρέθηκε σήμερα ο γνωστός καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας, και μίλησε για την ηλικία, την υγεία του, για το αν αργεί να πάει στη δουλειά του καθώς και την ανάγκη να σκηνοθετήσει την ζωή του παππού του. «Δύο ώρες νωρίτερα στη δουλειά πάνε όσοι δεν έχουν ταλέντο» είπε χαρακτηριστικά. «Κάποιοι πολιτικοί δεν […] Το άρθρο Δημήτρης Σταρόβας: «Δύο ώρες νωρίτερα στη δουλειά πάνε όσοι δεν έχουν ταλέντο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δημήτρης Σταρόβας: «Έχω μάθει για συνεργάτη μου ότι με εξαπατούσε»

Δημήτρης Σταρόβας: «Σοκαρίστηκα λίγο με το #metoo, με αυτό που είχα πει… που δεν είπα και τίποτα. Δεν θα άλλαζα κάτι από την πλευρά μου»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Δημήτρης Σταρόβας: «Με διέλυσε ψυχικά. Μου πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσω»

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για την αποτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητά του. Ο ηθοποιός και καλλιτέχνης βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». «Το 2001 είχα ανοίξει ένα μαγαζί με μουσικά όργανα και εξελίχθηκα σε… «απο-χειρηματία». Βρέθηκα εγκλωβισμένος με κάτι χρέη, μη σας πω. Το μαγαζί ήταν στην Αθήνα. Με έπιασε μια απέχθεια για τα καλλιτεχνικά εκείνη […] The post Δημήτρης Σταρόβας: «Με διέλυσε ψυχικά. Μου πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσω» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο