Δημήτρης Σταρόβας: «Μου πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσω την επιχείρηση μου»
18:18 - 02/05/2023
Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο
To άρθρο Δημήτρης Σταρόβας: «Μου πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσω την επιχείρηση μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Σταρόβας: Μου πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσω την επιχείρηση μου
“Με διέλυσε ψυχικά. Δεν είχα καημό να γίνω γνωστός. Ήταν και ένα σχολείο, είδα διαφορετικά τα πράγματα” ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τα χρέη που είχε για μία 20ετία. “Το 2001 είχα ανοίξει ένα μαγαζί με μουσικά ... Περισσότερα
To άρθρο Δημήτρης Σταρόβας: Μου πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσω την επιχείρηση μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δημήτρης Σταρόβας: «Από το 1999 ξεχρέωσα πέρυσι»
Ο Δημήτρης Σταρόβας φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε μεταξύ άλλων για […]
The post Δημήτρης Σταρόβας: «Από το 1999 ξεχρέωσα πέρυσι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΔημήτρης Σταρόβας: «Από το 1999 ξεχρέωσα την επιχειρήση μου το 2022»
Δημήτρης Σταρόβας: Ένιωσα ότι πνίγομαι και έτσι ήθελα κάτι πιο εύκολο κι αποφάσισα να ανοίξω ένα μαγαζί»
Διαβάστε το στο pagenews.gr