Τελευταία των τελευταίων στην Ευρώπη η Ελλάδα στη λίστα για την Ελευθερία του Τύπου

09:20 - 03/05/2023

Τελευταία των τελευταίων της Ευρώπης η Ελλάδα στην κατάταξη για την Ελευθερία του Τύπου! Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση «Δημοσιογράφοι χωρίς σύνορα» η Ελλάδα βρίσκεται στην θέση 107 με βάση τον Παγκόσμιο Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου! Πέρυσι ήταν στην 108η και πριν η κυβέρνηση …πανηγυρίσει να επισημάνουμε ότι η θέση 107 προέκυψε λόγω της διολίσθησης άλλων χωρών κι όχι επειδή η κατάσταση σε ότι έχει να κάνει με την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα βελτιώθηκε! Η Ελλάδα και φέτος είναι τελευταία σε όλη την Ευρώπη και το χειρότερο είναι ότι η αμέσως προηγούμενη χώρα, η Μάλτα βρίσκεται 24 θέσεις μακριά, στην 84η θέση της κατάταξης! Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο μετά από την αποκάλυψη του σκανδά

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Σκέρτσο για την Ελευθερία του Τύπου

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Άκη Σκέρτσου, αναφορικά με την κατάταξη της Ελλάδας στην…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

RSF: Στον «πάτο» της Ευρώπης η Ελλάδα στην ελευθερία του Τύπου

Στη νέα έκθεση που δημοσίευσαν οι «Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα» η Ελλάδα παραμένει τελευταία στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια στην ελευθερία του Τύπου.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Σκέρτσο για την Ελευθερία του Τύπου

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Άκη Σκέρτσου, αναφορικά με την κατάταξη της Ελλάδας στην 107η θέση του πίνακα της Ελευθερίας του Τύπου. «Η έκθεση των «αναξιόπιστων», σύμφωνα με τον κ. Σκέρτσο, Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, έγινε σήμερα αντικείμενο συζήτησης του Αμερικάνου ΥΠΕΞ Αντ. Μπλίνκεν με δημοσιογράφους της Washington Post», αναφέρει […] The post Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Σκέρτσο για την Ελευθερία του Τύπου appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Τελευταία των τελευταίων στην Ευρώπη η Ελλάδα στη λίστα για την Ελευθερία του Τύπου

Τελευταία των τελευταίων της Ευρώπης η Ελλάδα στην κατάταξη για την Ελευθερία του Τύπου! Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση «Δημοσιογράφοι χωρίς σύνορα» η Ελλάδα βρίσκεται στην θέση 107 με βάση τον Παγκόσμιο Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου! Πέρυσι ήταν στην 108η και πριν η κυβέρνηση …πανηγυρίσει να επισημάνουμε ότι η θέση 107 προέκυψε λόγω της […] The post Τελευταία των τελευταίων στην Ευρώπη η Ελλάδα στη λίστα για την Ελευθερία του Τύπου appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

Οι ΗΠΑ ενέκριναν τη βοήθεια στην Ουκραναία, ο Μπάιντεν θέλει όπλα και πυρομαχικά να σταλούν άμεσα στο Κίεβο

Αδούλωτη Κερύνεια: 20 χρόνια από το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν

Οι Patriot, οι S-300, τα Ελληνικά Νησιά και το Κυπριακό

«Παίζοντας με τη Δημοκρατία»-Δημ. Κωνσταντακόπουλος

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ: 20 χρόνια από το εκκωφαντικό ΟΧΙ η Κύπρος ξανά σε κίνδυνο-Δημ.Κωνσταντακόπουλος

Γάζα 200 ημέρες πολέμου! Ο Πάνος Χαρίτος αναλύει όσα έγιναν όσα μπορεί να έρθουν…