Εύη Βατίδου: «Είμαι 47 και ο σύντροφός μου 35»

11:08 - 03/05/2023

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε η Εύη Βατίδου. Το γνωστό μοντέλο συνάντησε η ρεπόρτερ Μένια Κούκου και μεταξύ […] The post Εύη Βατίδου: «Είμαι 47 και ο σύντροφός μου 35» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Εύη Βατίδου ξανά ερωτευμένη: «Είμαι 47, ο σύντροφός μου είναι 35»

Για την προσωπική της ζωή αλλά και το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, με το οποίο επρόκειτο να πολιτευτεί αλλά το… έκοψε ο Άρειος Πάγος από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, μίλησε στη «Super Κατερίνα» η Εύη Βατίδου. Η Εύη Βατίδου αποκάλυψε ότι υπάρχει ένας νέος έρωτας στη ζωή της και πως ο σύντροφός της είναι ... Περισσότερα To άρθρο Η Εύη Βατίδου ξανά ερωτευμένη: «Είμαι 47, ο σύντροφός μου είναι 35» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Εύη Βατίδου: «Είμαι 47 και ο σύντροφός μου 35 - Με είπαν τσιμεντόλιθο, τούβλο και σούργελο»

Η Εύη Βατίδου πιο αποκαλυπτική από ποτέ μιλάει για τους χαρακτηρισμούς που έχει δεχθεί αλλά και για τη διαφορά ηλικίας…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ερωτευμένη η Εύη Βατίδου: «Είμαι 47, ο σύντροφός μου είναι 35»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε η Εύη Βατίδου μετά και την ακύρωση από τον Άρειο Πάγο του κόμματος της Αφροδίτης Λατινοπούλου στο οποίο συμμετείχε. Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιλογή της να πολιτευτεί, στην προσωπική της ζωή, αλλά και στον Αλέξη Κούγια. «Υπάρχει μία προκατάληψη εναντίον γενικότερα της γυναίκας. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εύη Βατίδου: «Με είπαν τούβλο αλλά είμαι 47 και ο σύντροφός μου 35»

"Με είπαν τσιμεντόλιθο, τούβλο, σούργελο. Ό,τι και να κάνω δεν μπορώ να πάρω το 100", δηλώνει η Εύη Βατίδου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Εύη Βατίδου: "Είμαι 47 και ο σύντροφός μου 35"

"Με είπαν τσιμεντόλιθο, τούβλο, σούργελο. Ό,τι και να κάνω δεν μπορώ να πάρω το 100"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Εύη Βατίδου: «Είμαι 47, ο σύντροφός μου είναι 35»

Η Εύη Βατίδου μίλησε για την εκπομπή με τηλεπροξενιά την οποία σταμάτησε καθώς όπως είπε δεν τα έβρισακν. Η ίδια λέει πως στη νέα εκπομπή First Dates με την Ζενεβιπέβ Μαζαρί πήραν ιδέες από εκείνη. Για το «Shopping Star» δεν της έχει γίνει κάποια πρόταση ανέφερε. Επιπλέον, η Έυη Βατίδου έκανε και μια αποκάλυψη για […] The post Εύη Βατίδου: «Είμαι 47, ο σύντροφός μου είναι 35» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο