Ελένη Μενεγάκη: «Όταν γυρνάω σπίτι βάζω το κινητό σε λειτουργία πτήσης, αυτό το κεφάλι πρέπει να χαλαρώνει»
16:24 - 04/05/2023
Τον Πέτρο Λαγούτη υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της το μεσημέρι της Πέμπτης 4/5. Η
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Όταν γυρνάω σπίτι βάζω το κινητό σε λειτουργία πτήσης, αυτό το κεφάλι πρέπει να χαλαρώνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ όταν είμαι στο σπίτι βάζω το κινητό σε λειτουργία πτήσης και έτσι δεν παρεξηγείται κανείς»
Τον Πέτρο Λαγούτη υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της το μεσημέρι της Πέμπτης 4/5...
Διαβάστε το στο ZouglaΕλένη Μενεγάκη: «Όταν γυρνάω σπίτι βάζω το κινητό σε λειτουργία πτήσης»
Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να δώσει την δική της απάντηση για το πόση ώρα αφιερώνει η ίδια στο τηλέφωνό τηςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕλένη Μενεγάκη: «Εγώ όταν είμαι στο σπίτι βάζω το κινητό σε λειτουργία πτήσης και έτσι δεν παρεξηγείται κανείς»
Τον Πέτρο Λαγούτη υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της το μεσημέρι της Πέμπτης 4/5. Η παρουσιάστρια ρώτησε τόσο τον προσκεκλημένο της Πέτρο Λαγούτη, αλλά και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο πόσες ώρες την ημέρα αφιερώνουν στο τηλέφωνό τους, με τους δύο άνδρες να απαντούν πως πλέον έχει γίνει η προέκταση τους χεριού τους, τόσο λόγω επαγγελματικών […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr