Ερντογάν: «Εγώ ξέρω πως δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για λίγα κρεμμύδια και πατάτες»

18:16 - 04/05/2023

«Εγώ ξέρω πως δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για λίγα κρεμμύδια και πατάτες» δήλωσε την Πέμπτη σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κερασούντα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποβαθμίζοντας τις πληθωριστικές πιέσεις που υφίστανται οι Τούρκοι πολίτες.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ερντογάν: «Ξέρω πως δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για λίγα κρεμμύδια και πατάτες»

«Εγώ ξέρω πως δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για λίγα κρεμμύδια και πατάτες» δήλωσε σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κερασούντα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποβαθμίζοντας τις πληθωριστικές πιέσεις που υφίστανται οι πολίτες της Τουρκίας. Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Ερντογάν δήλωσε προκλητικά ότι «η Κερασούντα αυτά τα πάτρια εδάφη τα εἰχε ... Περισσότερα To άρθρο Ερντογάν: «Ξέρω πως δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για λίγα κρεμμύδια και πατάτες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ερντογάν: «Ξέρω ότι δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για πατάτες και κρεμμύδια»

O ο Τούρκος πρόεδρος ανεβάζει τους τόνους 10 μέρες πριν τις εκλογές με σκληρή επίθεση στην αντιπολίτευση.

Διαβάστε το στο

«Δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για πατάτες και κρεμμύδια»

O ο Τούρκος πρόεδρος ανεβάζει τους τόνους 10 μέρες πριν τις εκλογές με σκληρή επίθεση στην αντιπολίτευση.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ερντογάν: «Δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για λίγα κρεμμύδια και πατάτες»

Σε προεκλογικό οίστρο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους της Κερασούντας ανεβάζοντας τους τόνους 10 μέρες πριν τις εκλογές.

Διαβάστε το στο tovima

Ερντογάν για ακρίβεια στην Τουρκία: Δε θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για λίγα κρεμμύδια και πατάτες

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κερασούντα με αφορμή τις προσεχείς εκλογές στην Τουρκία και αναφερόμενος στην κρίση που μαστίζει τη χώρα, δήλωσε πως ο λαός «δεν θα τον θυσιάσει για λίγα κρεμμύδια και πατάτες». «Ξέρω ότι δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας ούτε για κρεμμύδια, ούτε για πατάτες», είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε από την κουζίνα του σπιτιού του για την πορεία της τουρκικής οικονομίας. Επίσης, σύμφωνα με το aa.com.tr, ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι «δεν είναι αρκετό απλώς να ψηφίσετε» και κάλεσε τους οπαδούς του να φέρουν «τουλάχιστον δύο γείτονες, συγγενείς ή φίλους». Έπειτα, ανα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Απίστευτη δήλωση Ερντογάν: «Ξέρω πως δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για λίγα κρεμμύδια και πατάτες»

«Εγώ ξέρω πως δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για λίγα κρεμμύδια και πατάτες» δήλωσε σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κερασούντα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποβαθμίζοντας τις πληθωριστικές πιέσεις που υφίστανται οι πολίτες της Τουρκίας.«Εγώ ξέρω πως δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για λίγα κρεμμύδια και πατάτες» δήλωσε σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κερασούντα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποβαθμίζοντας τις πληθωριστικές πιέσεις που υφίστανται οι πολίτες της Τουρκίας.Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Ερντογάν δήλωσε προκλητικά ότι «η Κερασούντα αυτά τα πάτρια εδάφη τα εἰχε κάνει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ερντογάν: «Εγώ ξέρω πως δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για λίγα κρεμμύδια και πατάτες»

«Εγώ ξέρω πως δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για λίγα κρεμμύδια και πατάτες» δήλωσε την Πέμπτη σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κερασούντα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Tα Βαρδούσια

Συντάξεις: Αναδρομικά έως 16.500 ευρώ σε 970.000 συνταξιούχους

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (22-12-2025)

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή

Άστατος ο καιρός έως και το τέλος της εβδομάδας – Πού αναμένονται βροχές και που χιόνια