Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για το ταξίδι της με τον γιο της στην Αίγυπτο – “Δεν αντέχω την κακία του κόσμου”

20:06 - 04/05/2023

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Αίγυπτο μαζί με τον γιο της Νίκο. Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray, η οποία δεν αποκάλυψε αν τους συνόδευε και ο σύζυγός της Βύρωνας Βασιλειάδης, ανέφερε στην ανάρτησή της ότι αυτή είναι η έβδομη χώρα που […] The post Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για το ταξίδι της με τον γιο της στην Αίγυπτο – “Δεν αντέχω την κακία του κόσμου” appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εριέττα Κούρκουλου: Διέγραψε την ανάρτηση με το ταξίδι της στο Κάιρο – «Σήμερα δεν αντέχω την κακία του κόσμου»

Στην Αίγυπτο ταξίδεψε η Εριέττα Κούρκουλου πριν λίγες ημέρες με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, τον μονάκριβο γιο τους και τις φίλες της. Στην Αίγυπτο ταξίδεψε η Εριέττα Κούρκουλου πριν λίγες ημέρες με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, τον μονάκριβο γιο τους και τις φίλες της. Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray δημοσίευσε φωτογραφίες από το υπέροχο αυτό ταξίδι της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο η ίδια λίγο αργότερα αποφάσισε να διαγράψει την ανάρτησή της. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Εριέττα Κούρκουλου: Διέγραψε την ανάρτηση με το ταξίδι της στο Κάιρο – «Σήμερα δεν αντέχω την κακία του κόσμου»

Στην Αίγυπτο ταξίδεψε η Εριέττα Κούρκουλου πριν λίγες ημέρες με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, τον To άρθρο Εριέττα Κούρκουλου: Διέγραψε την ανάρτηση με το ταξίδι της στο Κάιρο – «Σήμερα δεν αντέχω την κακία του κόσμου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Διέγραψε το post με το ταξίδι της – «Σήμερα δεν αντέχω την κακία του κόσμου…»

Πριν από 13 μήνες η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έγινε μαμά γα πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Βύρωνα Βασιλειάδη. Το απόγευμα της Πέμπτης (4/5) έκανε ένα post στο Instagram account της, από το ταξίδι στο Κάιρο, στο οποίο βρίσκεται με τον γιο της. «Παντού […] The post Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Διέγραψε το post με το ταξίδι της – «Σήμερα δεν αντέχω την κακία του κόσμου…» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Η Χιονάτη δεν έχει φύγει από τα πάρκα της Disney παρά τις φήμες

Μαρία Σολωμού: Λέω στον γιο μου να σέβεται τις γυναίκες – Βλέπουμε τι συμβαίνει στον κόσμο

Έκκληση από το Μουσείο Τζέιν Όστεν προς το κοινό – Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Σοφία Αρβανίτη: «Δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε ζευγάρι με τον Μιχάλη Ρακιντζή»

Bella Hadid: Οι γλυκές ευχές στην Gigi για τα γενέθλιά της

Τόλης Βοσκόπουλος: Όταν μοιράστηκε τη θεατρική σκηνή με τη Γεωργία Βασιλειάδου – Σπάνια φωτογραφία