O Αλέξης Κούγιας μιλάει για το λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της δίκης
10:46 - 05/05/2023
Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε το πρωί της Παρασκευής, ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας, μίλησε για τη δίκη της 34χρονης μητέρας αλλά και για το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε μέσα στην αίθουσα. «Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζω εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, γιατί είχα αποκρύψει στην αρχή το πρόβλημα της υγείας μου από όλους […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης Πισπιρίγκου
«Το επεισόδιο οφείλεται σε υπερκόπωση παρότι κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς», ανέφερε ο ποινικολόγος
Διαβάστε το στο Αλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε στο δικαστήριο στη διάρκεια της δίκης Πισπιρίγκου
"Συνέβη ένα λιποθυμικό επεισόδιο που από ότι μου είπε και η νοσηλεύτρια έχασα τις αισθήσεις μου γιατί οι σφυγμοί μου έφθασαν στο ελάχιστο" είπε ο κ. Κούγιας
Διαβάστε το στο thebest.grΡούλα Πισπιρίγκου: Λιποθύμησε ο Αλέξης Κούγια μέσα στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης! (βίντεο)
Λιποθυμικό επεισόδιο είχε ο Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Όπως αποκάλυψε, οφειλόταν σε υπερκόπωση και όχι στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό. «Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζω εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, γιατί είχα αποκρύψει στην αρχή το πρόβλημα της υγείας μου από όλους ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όμως. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης Πισπιρίγκου
Η δίκη της Ριύλας Πισπιρίκου συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Η μητέρα από την Πάτρα είναι κατηγορούμενη για το φόνο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Ωστόσο την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου ,σημειώθηκε ένα απρόοπτο. Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Ο συνήγορος της 34χρονης μητέρας έκανε δηλώσεις στις […]
The post Αλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης Πισπιρίγκου appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr