Εριέττα Κούρκουλου: «Έχω την οικονομική δυνατότητα να κάνω ταξίδια, αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάω τον πόνο γύρω μου»
13:00 - 05/05/2023
Στο Κάιρο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Εριέττα Κούρκουλου μαζί με τον σύζυγό της Βύρωνα
To άρθρο Εριέττα Κούρκουλου: «Έχω την οικονομική δυνατότητα να κάνω ταξίδια, αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάω τον πόνο γύρω μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εριέττα Κούρκουλου: Έχω την οικονομική δυνατότητα να κάνω ταξίδια, αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάω τον πόνο γύρω μου
Στην Αίγυπτο ταξίδεψε η Εριέττα Κούρκουλου πριν λίγες ημέρες με τον 13 μηνών μονάκριβό της και τις φίλες της. Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray δημοσίευσε φωτογραφίες από το υπέροχο αυτό ταξίδι της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Είχε μάλιστα, συνοδεύσει τα στιγμιότυπα με ένα μακροσκελές μήνυμα, μέσα από το οποίο αποκάλυψε πως αυτή είναι η 7η χώρα που επισκέπτονται μαζί με τον γιο της, Νίκο. Η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύζυγός της Βύρωνας Βασιλειάδης, έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό αποδεικνύεται από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και από τις λίγες αναρτήσεις στα social media. Η ίδια λίγες ώρες αργότερα απ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕριέττα Κούρκουλου: Επειδή έχω την οικονομική δυνατότητα να κάνω ταξίδια δεν σημαίνει ότι ξεχνάω τον πόνο που υπάρχει γύρω μου
Στο Κάιρο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Εριέττα Κούρκουλου μαζί με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη και τον μονάκριβο γιο τους, μοιραζόμενη με τους φίλους της στα social media σχετικά αποσπάσματα, παράλληλα, όμως, άνοιξε και μια μεγάλη συζήτηση!Στο Κάιρο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Εριέττα Κούρκουλου μαζί με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη και τον μονάκριβο γιο τους, μοιραζόμενη με τους φίλους της στα social media σχετικά αποσπάσματα, παράλληλα, όμως, άνοιξε και μια μεγάλη συζήτηση!Ειδικότερα, από το ταξίδι τους αυτό, η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να μοιραστεί μια σειρά από φωτογραφίες στον […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr