Αλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε μέσα στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

13:46 - 05/05/2023

Ο Αλέξης Κούγιας είχε λιποθυμικό επεισόδιο στη δίκη της Ρούλας ΠισπιρίγκουΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε μέσα στο δικαστήριο στη δίκη Πισπιρίγκου

Όπως αποκάλυψε, οφειλόταν σε υπερκόπωση και όχι στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό

Διαβάστε το στο

Ο Αλέξης Κούγιας λιποθύμησε μέσα στην αίθουσα στη δίκη Πισπιρίγκου (vid)

Ο Αλέξης Κούγιας είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της δίκης το οποίο οφειλόταν όπως αποκάλυψε σε υπερκόπωση και όχι στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό.

Διαβάστε το στο

Αλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε μέσα στο δικαστήριο στη δίκη Πισπιρίγκου

Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε μέσα στη δίκη της Πισπιρίγκου [Βίντεο]

Ο Αλέξης Κούγιας είχε λιποθυμικό επεισόδιο στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου Δηλώσεις στις κάμερες παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δικαστική μάχη που συνεχίστηκε και σήμερα. Ωστόσο ο ίδιος είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της δίκης το οποίο οφειλόταν όπως αποκάλυψε σε υπερκόπωση και όχι στο πρόβλημα υγείας που […] Το άρθρο Αλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε μέσα στη δίκη της Πισπιρίγκου [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε μέσα στη δικαστική αίθουσα

Ο ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την υπόθεση της 34χρονης μητέρας από την […] The post Αλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε μέσα στη δικαστική αίθουσα appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Λιποθύμησε ο Κούγιας στο δικαστήριο στη διάρκεια της δίκης Πισπιρίγκου

Ο Αλέξης Κούγιας, κατά τη διάρκεια της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου σήμερα, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο. Πιο αναλυτικά, ο συνήγορος της 34χρονος έκανε δηλώσεις στις κάμερες για τη δικαστική μάχη που συνεχίστηκε και σήμερα. Ο ίδιος, είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της δίκης το οποίο οφειλόταν όπως αποκάλυψε σε υπερκόπωση και όχι στο πρόβλημα Το άρθρο Λιποθύμησε ο Κούγιας στο δικαστήριο στη διάρκεια της δίκης Πισπιρίγκου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ο Αλέξης Κούγιας λιποθύνησε στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Συνέβη ένα λιποθυμικό επεισόδιο που από ότι μου είπε και η νοσηλεύτρια έχασα τις αισθήσεις μου γιατί οι σφυγμοί μου έφθασαν στο ελάχιστο. Από ότι μου είπε ήταν πολύ χαμηλά. Την ευχαριστώ και δημοσίως την κυρία Φίφη. Οφείλεται σε υπερκόπωση δεν ήταν πρόβλημα υγείας που έχει αιτιολογία ιατρική.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες